14alon
מתבגרים מתבגרים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 103281

אובססיבי כלפי גרמניה הנאצית, מה לא בסדר בי?

אובססיבי בן 18 | כתב את השאלה ב-04/01/16 בשעה 20:47

אני חובב היסטוריה ובייחוד את תקופת מלחמת העולם השנייה.
כבר זמן רב שאני ממש אובססיבי כלפי גרמניה הנאצית. הנאצים היו מערכת משומנת היטב, הכל יעיל ואפקטיבי. אני כל היום חוקר ומתעניין ורואה את הישגי הוורמאכט ואת כל העיטורים שהחיילים שלהם קיבלו ואי אפשר להתעלם שהם היו ממש מוצלחים במה שהם עשו.
חשוב לציין שאני לא מצדיק דבר ממה שהם עשו ואני יהודי ונכד לאדם שלחם בנאצים כל הדרך לברלין ולרגע לא שוכח את הזוועות שהם עשו.
גם היום הגרמנים ממש מוצלחים כמעט בכל דבר שהם עושים.. מאוד יעילים, עובדים קשה, לא עצלנים ולכן הם אחת האומות המובילות בעולם בהרבה בחינות.
אני כל היום רואה סרטי מלחמה ופרשנויות כאלה ואחרות, פשוט חוקר לעומק את גרמניה הנאצי.
אני לא יודע למה אני כ"כ מתעניין בהם ומתפעל מהם.. לא יודע מה לא בסדר בי..

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (11) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות