99alon
מה שעובר עליי מה שעובר עליי
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 103283

מדמיין את עצמי מענה ופוגע באנשים, רוצה לשמוע אותם צורחים! האם אני מפלצת?

מ' בן 25 | כתב את השאלה ב-04/01/16 בשעה 22:20

שלום לכולם,

אני רוצה לציין לפני שאתם מתחילים לשפוט אותי כי איני אדם אלים, איני נוטה לקלל אנשים, מנסה להיות כמ השיותר חברותי ומסתדר עם כמה שיותר אנשים, אדם שמנסה כמה שיותר לעזור, במערכת יחסים רצינית מזה שנתיים. מקבלים את התמונה.
יש לי רצון לפגוע באנשים. לא סתם לפגוע. אני מדמיין את עצמי מענה אותם בצורות מעוותות, אוכל אותם, ורוצה לשמוע אותם צורחים. אני מדמיין את עצמי צוחק מהנאה בזמן שהקורבן גוסס לעיתו ומלא בפחד.
אני לא באמת רוצה לפגוע באנשים. האם אני מפלצת? האם יש אנשים שמרגישים כמוני?
חשוב לי לציין שזה לרוב על אנשים שפוגעים בי, למרות שיש פעמים שהדימיון לוקח אדם שאני כלל לא מכיר.

האם אני מפלצת?

כן

לא

עדכון ממ', שואל השאלה 2016-01-07 00:14:12

לקהילת אסק פיפל היקרים,

מעולם לא חלמתי שהשאלה שלי תשיג כל כך הרבה פופולריות. מאידך, מצחיקים אותי כלל השינויים שבעלי האתר הכניסו (שינו את הכינוי, הכניסו סקר ושמו תמונה). מנגד זה בהחלט הפך את העמוד למושך יותר. כל הכבוד להם :)
ברצוני כעת להגיב לרוב התגובות שנאמרו כאן:
1. טיפול פסיכולוגי - בהחלט שקלתי זאת, ואני כיום לוקח תרופות אנטי דכאוניות. מנגד, מניסיוני, פסיכיאטרים רק נותנים תרופות ולא מדברים עם האנשים, כאשר פסיכולוגים המבצעים טיפול ופסיכואנליזה נמצאים בחוץ (לא בקופות החולים), ועולים לא מעט כסף, אשר לצערי, אין לי. על כן, ללכת לטיפול כרגע אינו בא בחשבון.
2. חלקכם בהחלט קלע לנקודה - הדימיונות שלי נובעים מכעסים ויצרים שאיני מפגין החוצה עקב חוסר אסרטיביות (חינוך נוקשה מהבית). על כן, אני מפנים את היצרים והכעסים פנימה. חשבתי ללכת לסדנת עצבים שאולי תעזור, אך אני חוזר לבעיה בסעיף 1.
3. לשניים-שלושה שהציעו את העניין האומנותי, ריגש אותי שאיך שהוא הצלחתם להבין משהו שאני כה מנסה להסתיר. כן, אני מאוד אוהב את הבמה, את המשחק, ואת המוזיקה, אך הם נלקחו ממני לטובת בניית עתיד שאחרים רצו.
4. שימח אותי לדעת שאיני היחידי שמרגיש כך. אם עוד כמה אנשים מרגישים כמוני, זה בהחלט עוזר.
5. לאנשים שכן טוענים כי אני מפלצת, חרף חוסר גילוי אלימות כלשהו, אולי אני כן, אולי אני לא. מה שבטוח, זה גורם לי להיות רעב... (תרגעו זו רק בדיחה)
שמור עדכון

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (26) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות