5alon
בין הסדינים בין הסדינים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 113267

אני בתולה ולא מוכנה להתקדם הלאה אני מתביישת

רותם בת 20 | כתבה את השאלה ב-28/03/16 בשעה 22:13

היי שמי רותם ואני בת 20
אני ניראת טוב , מתחילים איתי לא מעט , אבל אף פעם לא הייתי במערכת יחסים...
היו לי קשרים אבל לא מעבר , לא עניין אותי עד עכשיו.
לאחרונה הכרתי מישהו שאנחנו יוצאים כמה פעמים לפאבים , והרבה פעמים הייתי בבית שלו וגם נירדמתי אצלו ...
הוא אף פעם לא ניסה לגעת בי .. רק התנשקנו ודיברנו ..
פעם אחרונה שהייתי אצלו הוא התחיל קצת לגעת בי , ותמיד שזה קורה אני מובכת , גם כשהוא נגע לי בחזה , אחרי שנירדמנו עוד נישארתי ערה והרגשתי מושפלת ...
נימאס לי להרגיש ככה ולהיות סגורה ..
היום בנות 16 עושות זאת ולא מרגישות כמוני .
למה אני תקועה כזו ? איך אני אשתחרר , הרבה לקחו צעד אחורה , והוא לא .
אני יודעת שזה יוביל לקשר רציני גם אנחננו כל יום מדברים ומספרים אחד לשני דברים .
אבל אם אני אמשיך ככה לאף אחד אין כוח להתעסק עם זה , אפילו לי נימאס מעצמי .
ויש לי גוף יפה , אני לא מתביישת בו , אני מתביישת להיות ערומה ליד מישהו או שיגע בי .
איך להתעלות על עצמי ולהפסיק להרגיש בושה

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (9) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות