14alon
מתבגרים מתבגרים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 118361

היחס של החבר מזלזל והשיחות בנינו כמעט ריקות מתוכן מאז ששכבנו. זה קשור?

הילה בת 17 | כתבה את השאלה ב-09/05/16 בשעה 12:10

אוקיי,יש לי חבר שנתיים ושלושה חודשים ואני מאוד מאוד אוהבת אותו.לאורך כל תקופת הזוגיות היו ימים שהוא היה מתייחס אליי יפה ומפגין אהבה והיו ימים שהייתי צריכה לרדוף אחריו כדי לקבל תשומת לב שזה ממש מוציא את החשק.
גדלתי בבית מסורתי ובגלל זה אף פעם לא חשבתי לעשות דברים מיניים,בגלל זה לקח לי המון זמן להיפתח ובסוף כן שכבנו, כבר ארבעה חודשים שאנחנו שוכבים,זה מרצון של שנינו והוא ממש מתחשב בי ואני נהנית
אבל מאז היחס שלו שוב מגעיל עד שכאילו הוא רוצה משהו וזה כזה די גורם לי לחשוב מה המטרות שלו בנוגע אלי..השיחות בנינו כמעט ריקות מתוכן ואני צריכה לבנות את השיחה ולעלות נושאים והוא כאילו עונה לי זה קצת מדכא..אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות