12alon
זוגיות זוגיות
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 120990

לא מתחברת למשפחה של החבר, הקרירות הזאת גורמת לי להרגיש לא בנוח

טל בת 24 | כתבה את השאלה ב-30/05/16 בשעה 11:37

היי!יש לי חבר שנתיים וחצי והמשפחה שלו מאוד קרירה אליי וזה גורם לי לחוסר נוחות.כשהוא מגיע אליי לבית תמיד מארחים אותו בצורה יפה, מכינים לו לאכול כשהוא רעב, מדברים איתו ומתייחסים אליו כמו למלך.כשאני מגיעה אליו זה מסתכם רק בהיי וביי ולי זה קצת חורה שאני מקבלת יחס כזה אחרי תקופה כזאת של זוגיות ארוכה שאולי תוביל גם לחתונה , ובמיוחד אחרי שאצלי מתייחסים אליו ביחס שהוא מעל ומעבר.עוד דוגמא זה כשאמא שלו מכינה לו לאכול או כשהוא מכין לעצמו אוכל הם אפילו לא מציעים לי גם לאכול או אפילו להתכבד זה קצת פוגע במיוחד כשאני תמיד דואגת לו בנושא הזה.עוד דוגמא היא שהוא כבר מכיר טוב את האחים שלי ,הוא כמו בן בית אצלי בעוד שאני בקושי מכירה את אחים שלו והם לא מנסים אפילו לפתח שיחה כשיוצא לי לראות אותם. הקרירות הזאת גורמת לי להרגיש לא בנוח כשאני מגיעה אליו ואפילו הרבה פעמים אני נמנעת מלבוא אליו לבית.מה אתם חושבים?

מה לעשות?

תיפרדי ממנו.לא כדאי לך להתחתן איתו כשהמשפחה כזאת

תישארי איתו ותבליגי זה לא נורא

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות