9alon
חברים ואנשים חברים ואנשים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 122169

חברה שלי בהתמוטטות עצבים ומסכנת את העתיד שלה! איך לעזור לה?

חברה בת 33 | כתבה את השאלה ב-07/06/16 בשעה 22:52

אני מטשטשת את הפרטים כמה שניתן כי אני לא רוצה לפגוע בה אבל אני חייבת עצות. חברה שלי מורה לכיתה יב (בגרויות בהיסטוריה), והשנה הגיעה לכיתה שלה תלמיד חדש. התלמיד עבר את גיל 18 בדצמבר ובערך אז התחיל להתפתח בינהם רומן. הזהרתי אותה מלא פעמים שזה לא מתאים ולא במקום אבל היא אמרה שהיא מאוהבת. מפה לשם לפני שבועיים הבחור נפרד ממנה, והיא התקשרה אלי שבורה, והיום אמא שלה התקשרה אלי ושאלה אם אני יודעת מה קורה איתה.
מסתבר שהיא פשוט התפטרה. הפסיקה להגיע לבית ספר ולא עונה לטלפונים.
כמובן שהלכתי אליה הביתה כדי לוודא שהיא בסדר והיא לא הפסיקה לבכות לי שהוא עכשיו עם אחת התלמידות האחרות. היא פשוט שבורה מזה. הילדים אמורים לדעתי ללמוד לבגרות ואין להם מורה. איך להכניס לה שכל בחזרה?

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (7) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות