110alon
שומרים על הגוף שומרים על הגוף
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 152021

מה לעשות כדי שהציפורניים שלי יתחזקו ויפסיקו להישבר?

שלומית בת 21 | כתבה את השאלה ב-05/01/17 בשעה 12:51

אז ככה, אני במשך שנים הייתי כוססת ציפורניים(אני לא יודעת אם זה קשור למה שארשום בהמשך), בשנים האחרונות הפסקתי אבל הצפורניים שלי נשברות בקלות וכל הזמן, עד שסופסוף אני מצליחה להאריך והן יפות וארוכות הן נשברות, מתקלפות חלקית או מתפצלות בחלק שקרוב לעור, וכל זה אפילו בלי לקבל מכה.
אני לוקחת כבר 3 חודשים ברזל, B12 (ששתי אלו חסרים לי על פי בדיקת דם) וHNS.
בנוסף לקחתי לפני 4 חודשים אבץ למשך 3 חודשים.
ניסיתי לגזור לעיתים קרובות, כל סוגי המחזקים, לא לשים לק, לנסות שלא יקבלו מכות ועוד דברים שכבר אני לא זוכרת.
כל אלה לא עזרו לי ואני מיואשת..אני לא רוצה לעשות בנייה או לק ג'ל כי הציפורניים עוד יותר יהרסו לי ועוד יותר חשוב-אני רוצה את הציפורניים הטבעיות שלי.
בנוסף יש לי נשירת שיער ממש חזקה(לא יודעת אם זה קשור).
אני כל פעם מחדש מתבאסת שציפורן נשברת לי ולא מצליחה להשאיר אותן ארוכות לאורך זמן.
(בפעמים שהן כן מחזיקות מעמד אני כל כמה זמן גוזרת קצת שלא יהיו קצרות אבל גם לא ארוכות מידי כי יש יותר סיכוי שישברו...)
אני משחקת בהן הרבה אז אולי בגלל זה? כיאלו אוהבת להכניס לפה (בלי לקצוץ) כי כיף לי להרגיש את האורך (מקווה שלא תחשבו שאני משוגעת)
אשמח שתצילו אותי וסופסוף תתנו לי את הפתרון לציפורניים חזקות וארוכות לאורך זמן!!! תודה!!

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

עצות הגולשים (4) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות