14alon
מתבגרים מתבגרים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 153762

אני כל כך רוצה להתקעקע, ההורים לא מרשים, אני מנסה לכבד אותם אבל גם לי יש רצונות

Tattolover בת 16 | כתבה את השאלה ב-17/01/17 בשעה 13:20

בבקשה אל תשפטו.
כבר באזור השנה אני חושבת על לעשות קעקוע. אני מאוד אוהבת פירסינגים וקעקועים ואני באמת רואה את זה בתור אומנות. בגלל שהגעתי לגיל שאני יכולה להתקעקע חשבתי לעשות קעקוע לא סתם יפה אלא קעקוע שבאמת יש לו משמעות והוא באמת עזר לי בחיים ונתן לי מוטיבציה וכח. אני יודעת שיש אנשים שיחשבו מה עובר עליך את רק בת 16 אבל באמת אני מקווה שחלקכן יקחו אותי ברצינות ויבינו מאיפה זה מגיע. הקאץ הוא שההורים שלי נגד קעקועים ודברים כאלה באופן נוראי הם מאוד אדוקים מבחינת הדת שככה שזה לא בא בחשבון קעקוע או פירסינג ואני יודעת שאם הם יגלו הם יתורפנו. אבל פעם אחת אני רוצה לעשות משהו לעצמי שאני אוהבת אני כל כך מנסה לכבד אותם ואת האמונות הפרימיטיביות שלהם אבל גם לי יש רצונות ואני גם רוצה שיכבדו אותי חזרה... אשמח שתגיבו לי מה אתם חושבים כל תגובה תתקבל בברכה.תודה מראש לכולם. (הקעקוע שאני רוצה יהיה באזור הכף יד ככה שהם בטוח יראו למרות שאני מרבה ללבוש כפפות).

כדאי לעשות את הקעקוע למרות שאני בטוחה ב100%?

כן

לא

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות