119alon
לימודים וסטודנטים לימודים וסטודנטים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 155888

תואר ממכללה נחשב לפחות טוב מתואר מהאוניברסיטה?

סטודנטית לעתיד בת 21 | כתבה את השאלה ב-01/02/17 בשעה 18:29

קודם כל שלום רב!
בבקשה לא לעלות את השאלה לפייסבוק :)
עשיתי פסיכומטרי פעמיים (אמנם לא עברתי קורס רציני ומסודר) וקיבלתי ציון מעט נמוך מהממוצע, אולם מכיוון שציוני הבגרות שלי גבוהים אני יכולה להתקבל לרוב המכללות ולאוניברסיטת אריאל לצורך לימודי פסיכולוגיה.
זה החלום שלי ואני לא מעוניינת לבזבז זמן וכסף על פסיכומטרי נוסף, על "אפיק מעבר" חשבתי אבל אני מאוד רוצה לחוות את אווירת הלימודים מההתחלה ולמידה עצמאית פחות מדברת אליי כרגע.
המשמעות היא להתחיל לימודים במכללה.
בדקתי לגבי תוכניות לימוד ומצאתי את זאת שהכי התחברתי אליה (שגם אינה קיימת באוניברסיטאות) במכללה אקדמאית הקרובה לביתי.
גם מבחינת קבלה לתואר שני ביררתי עם כל האוניברסיטאות וכולן אמרו חד משמעית שבין אם אלמד באוניברסיטה ובין אם אלמד במכללה התנאים אותם תנאים ואין הפליה.
הבעיה שלי היא הסטיגמה- ברגע ששומעים מכללה זה ישר מוריד לאנשים מהערך של התואר.
אני מפחדת שאם אלמד במכללה אז יהיה לי קשה יותר למצוא עבודה ואנשים יעקמו את הפרצוף, מה אתם חושבים על אנשים שלומדים במכללות?

תואר ממכללה- קשה יותר למצוא עבודה?

כן

לא

עדכון מסטודנטית לעתיד, שואלת השאלה 2017-02-02 09:37:48

מבחינת קבלה לתואר שני שמעתי על בוגרים של מכללות, גם של המכללה שאליה אני שוקלת להירשם שהצליחו להתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה.
לאחר כל הדעות על מכללה (שאני באמת לא מצליחה להבין אותם, תואר זה תואר וצריך לעבוד קשה על הציונים שלו לא משנה באיזה מקום לומדים) מה אתם ממליצים לי לעשות?
פסיכומטרי אני לא אעשה שוב, מבחן שלא משקף את היכולות שלי ומבזבז לי זמן וכסף לא בא בחשבון.
אז אפיק מעבר?
תודה לכולם!
שמור עדכון

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (19) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות