12alon
זוגיות זוגיות
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 171840

מתחיל להרגיש דברים לידידה טובה, לא מדברים בגלל זה

הידיד בן 25 | כתב את השאלה ב-30/05/17 בשעה 18:49

לפני שבועיים הכרתי בחורה נורא חמודה ,שישר התחברנו וניהיינו ידידים ממש טובים ,ברמות של מדברים כל יום כמעט ,מדברים פתוח ,יוצאים ביחד
זה כבר הגיע למצב שכל מי שראה אותנו מהחברים הקרובים חשב שיש בינינו משהו ,וזה גם מה שהיא שידרה לי
לפני יומיים התחלתי להרגיש אלייה דברים קצת מעבר לידידות ,ולא רציתי לספר לה חשבתי אולי זה יעבור או משהו ,אבל היא שמע לב שמשהו אצלי טיפה שונה ולא הפסיקה להציק לי עד שסיפרתי לה
כשסיפרתי לה שאני מתחיל להרגיש אלייה משהו ,היא ישר אמרה שהיא חושבת שעדיף שנשאיר את היחסים בינינו איך שהם עכשיו בשביל לא לסבך עניינים
אני קצת התאכזבתי להגיד את האמת ,אמרתי לה שלום והלכתי
יום אחרי זה קבענו להיפגש ודיברנו על הכל פחות או יותר ,מה שהגיע בסופו של יום להחלטה לא לדבר בכלל
המשכנו לדבר על זה גם בוואצאפ ,ובסוף היא אמרה שהיא תיקח שבוע לחשוב איך מתקדמים
אני ממש מתגעגע אלייה בתור ידידה ,והיא נורא חשובה לי ברמות שלא בה לי לאבד את מה שיש לי איתה ,למרות שאני יודע שזאת אפשרות ואין מה לעשות ,מה שהיא תחליט זה החלטה שלה ואני אמור לכבד את זה
מה אתם ממליצים לעשות ? לדבר איתה על זה ? לתת שבוע ?
מאוד מעניין אותי מה אנשים אחרים היו עושים במצב כזה ...
חג שמח חברים ותודה לעוזרים ..

מה לעשות ?

לתת לה זמן עד שהיא תיצור קשר לבד

לתת לה שבוע כמו שדיברנו ואז לברר איתה איך מתקדמים

לא לחכות ולרשום לה הודעה על מה אני חושב ומה שיהיה יהיה

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות