119alon
לימודים וסטודנטים לימודים וסטודנטים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 209079

סטודנט שנה ב להנדסת חשמל מתוסכל - הגיוני לשלב קורסים בפסיכולגיה שמאוד מעניינים אותי?

אביעד בן 27 | כתב את השאלה ב-16/03/18 בשעה 13:05

שלום חברים.

אני נמצא בסמסטר ב בשנה שנייה מתוך 4 בלימודי הנדסת חשמל.

כבר שנתיים ( מאז תחילת הלימודים ) שאני מיתחבט בזה - האם זה מה שאני רוצה לעשות בחיים?! לעשות משהו טכני וללא משמעות?

אני אהיה כנה:
לא מעניין אותי איך עובד חשמל ולא כל התהליכים שקשורים אליו.

אני תמיד אהבתי לעזור לאנשים אחרים ומזה אני שואב הכי הרבה סיפוק ומשמעות.

לפני תחילת הלימודים מאוד רציתי ללמוד פסיכולוגיה

אבל - בלחץ של ההורים והסביבה מזה שפסיכולגיה "זה לא תואר פרקטי" ו-"7 שנים לא כולל התמחות"
נרשמתי ללימודי הנדסת חשמל מתוך מחשבה לרכוש מקצוע שיוכל לפרנס אותי בעתיד בכבוד.

אני כאמור לא רואה משמעות בהנדסת חשמל וזה נתפס אצלי כמשהו טכני בלבד.

השאלה שלי ופה אני אשמח לעצות:
האם זה הגיוני להתחיל וללמוד משנה הבאה דרך האוניברסיטה הפתוחה קורסים בפסיכולוגיה?
(זאת במקביל ללימודי ההנדסה)

או שזה סתם בריחה מקבלת החלטה בקשר לעתיד שלי?

בשביל להבהיר את הדברים אני חושב שכמהנדס חשמל אני ירוויח כנראה משכורת מכובדת שזה דבר חשוב אבל משמעות אין לי שם.

הגיוני לשלב פסיכולוגיה בצורה איטית?

או שזה סתם לרקוד על שתי החתונות, להחזיק את החבל משתי צדדיו וכו'

אשמח לעצות מלומדות מכולם.

תודה רבה מראש אתם תעזרו לי מאוד!

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות