14alon
מתבגרים מתבגרים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 262555

שונאת את אחותי, מה לעשות איתה?

תות בת 15 | כתבה את השאלה ב-24/07/19 בשעה 11:51

בזמן האחרון אני מתחילה לפתח שנאה לאחותי .... ככל שהיא גודלת היא רק נהיית יותר רעה , באמת שאני רק מנסה לעזור לה כל הזמן היא מבקשת שאני אלביש אותה יסרק ואין לי בעיה עם זה היא פשוט כבר בת 13 ואני 15 היא מתנהגת כמו פרחה כמו החברות
שהיו לי והרחקתי ממני כי בשלב מסויים הבנתי שלא יצא מהן כלום . היא סנובית ורעה ... כל דבר היא מאשימה אותי כל דבר רמה שהיא מסכסכת ביני ובין חברות שלי ... היא קוראת לי שמנה ובאמת שאני ממש ממש ממש רזה אפילו בתת משקל .. ההורים שלי מאמינים לה והיא מנצלת את זה ... היא פרחה של ממש וגם היא קטנה ממני לפעמים בא לי להביא לה איזה בוקס שתדע שאני גדולה ממנה ואני לא זבל שלה ... היא מתולתלת שעושה פנים החלקות .. לק גל אדום בציפורניים שמה גרביים וקאפים בחזייה בא לי להביא לה איזה בוקס היא כל הזמן חוזרת אחריי מחקה אותי צוחקת עליי ומי היא בכלל תמיד אוצרים לי כמה שאני יפה וכמה שאני גבוה אני מטר 80 כמה שאני צנומה והיא טיפה מלאונת גמדה ולא מכוערת אבל לא יותר יםה ממני יש לי יופי טרופי יש לי שיער ארוך וחול בהיר מלא חברות אחריי וההורים שלי נותנים לי מלא תשומת לב ... היא גם כל הזמן אומרת שאני מקנאה בה כנראה שלהפך אבל לא חשוב כל פעם שאני רוצה לדבר איתה היא קרה רעה ושתלטנית ... אנחנו באותו חדר ואני פרפקציוניסטית ממש והיא להפך רק מבלגנת ובגלל שטני הגדולה מצפים ממני לסדר כמובן .... אני לא יכולה איתה יותר כבר

תגידו

מה

אתם

חושבים

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (1) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות