9alon
חברים ואנשים חברים ואנשים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 265589

האם שיחקתי בו בלי לשים לב? או שהוא סתם מגזים?

Loving you.. בת 23 | כתבה את השאלה ב-22/08/19 בשעה 14:46

לפני חודש וחצי בדיוק נפרדתי מחבר שלי ועברתי לגור בדירת שותפים.
הסיבה שעברתי לדירה הספציפית הזאת, היא כי חברה שלי אחת השותפות שם, ואיתה גר עוד מישהו.
הוא אחלה טיפוס.
נוצר בינינו חיבור טוב, והתחלנו לצאת ולבלות יחד.
הוא פלרטטן כזה, מצחיק ונורא כיפי.
הייתי לוקחת אותו למקומות שנהגתי ללכת אליהם פעם עם חבר שלי, וזה נתן לי הרגשה מדהימה שיש מישהו שממלא לי את החסר.

בפעמים שבילינו יחד בחוץ, היינו מפלרטטים בצחוק.
הרגשתי שהוא ממש נמשך אליי.
הוא אפילו ניסה לנשק אותי פעם אחת, אבל עצרתי אותו.
באמת שלא היה לי נעים, כי הייתה לי הרגשה שזה הולך להיות ריבאונד מצידי.
אמרתי לו שאני לא בטוחה שאני בנויה לקשר כרגע
אז לקחתי צעד אחורה, אבל הוא התחיל לרדוף אחריי. לא באובססיביות.
בהתחלה התעלמתי, אבל אז התחלתי לחשוב "נו איזו קשה אני" ונתתי לו יחס שוב.
ממש ממש כיף לי בחברתו, הוא פשוט מקסים ונהדר.
נוצרה משיכה פתאום
לקחנו את זה צעד קדימה, והתחלנו להתחרמן בפעמים שחברה שלי לא הייתה בדירה. זה גם עבר לסקס.
היה לי תענוג איתו, והיו לנו שיחות ממש יפות במיטה.. הוא היה שולח אליי מחמאות, וזה היה מצחיק אותי.
אבל רק המחשבה על להיות בת זוג שלו, עייפה אותי. לא רציתי את הטייטל.

הייתי ממעיטה בערכי לפעמים ואומרת לו כמה שאני בחורה לא רצינית, ואפילו לו אסור לפתח ציפיות ממני. אמרתי לו את זה כמה פעמים.

יום אחד כשביליתי בסופ"ש עם המשפחה שלי, הוא שלח לי הודעה באמצע החיים - "מתאים לך לפגוש את אמא שלי"?
ישר כתבתי לו "מה פתאום את אמא שלך"?
"סיפרתי לה עלייך והיא רוצה להכיר אותך"
לא הבנתי מה הסיפור שלו.
כשהגעתי לדירה שלנו, דיברנו על זה.
אמרתי לו שאני לא בת הזוג שלו, ואף פעם לא הייתה לי כוונה להיות.
הוא לקח את זה קשה וחטף עליי סיבוב,כאילו עד עכשיו הוא היה תחת אמבוש או משהו
ממש לא הבנתי מה הוא רוצה ממני כי אני דאגתי כבר להגיד לו שלא יפתח ציפיות ממני.
הוא ממש רתח עליי. הרגשתי רע.
אחרי זמן מה, הוא כנראה נרגע ואמר לי שהוא חשב על זה ואין לו בעיה למרות הרגשות שלו, להישאר יזיז שלי או משהו בסגנון.
אני ממש לא רציתי את זה, כי אם יש לו רגשות אליי והוא מאוהב בי, אז אפילו יזיזים אנחנו לא צריכים להיות.
החלטתי ככה משום שאני ממש לא רוצה לפגוע בו עוד יותר...
מאז ההתנהגות שלו אליי רק מחמירה, קודם כל יש בינינו מלא מתח. לא מדברים בכלל.
יש לו בעיה לפנות אליי אפילו עם דברים סתמיים.
גם ליכלך עליי בפני חברה שלי, השותפה שלנו לדירה.

אני אשמה? שיחקתי בו?

לדעתי כן

ממש לא.

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות