14alon
מתבגרים מתבגרים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 29693

רוצה לשים חומה מסביב ללב ולא להתאהב יותר, איך עושים את זה?

אנונימית בת 16 | כתבה את השאלה ב-27/05/14 בשעה 22:12

נמאס לי! פשוט נמאס, כל פעם כשאני רוצה מישהו או מחבבת מישהו הוא לא רוצה אותי.. זה מיאש כבר התייאשתי! יש דבר כזה אהבה ביכלל? למה היא לא באה אלי? מה רע בי שאף אחד לא רוצה אותי? אני לא רוצה להתאהב יותר בחיים די אני עוזסבת את כל האהבה והרגשות האלו נמאס לי אף פעם לא הדדי! איך לצאת מהבאסה הזאת?
באמת שזה מדכא, משהו בטח פגום אצלי שאף אחד לא רוצה אותי , כל מי שאיי פעם רציתי לא רצה אותי בחזרה לא מתחילים איתי אף פעם לא אמרו לי שאוהבים אותי, וזה ממש חסר לי ! אני ילדה מאוד רומנטית ומחפשת ריגושים וזה אף פעם לא מגיע לי .. אני שומעת איך שחברות וסיפורים על אהבות ואני פשוט מתה מקנאה.. אין לי גם ידידים ביכלל.. כל מי שאני מכירה נעלם פשוט, בורח כאילו אני מפלצת ! באמת , וזה מעצבן כי אני לא חושבת שאני מכוערת או משהו, ואנשים תמיד אומרים לי שיש לי לב זהב ושאני ילדה טובה ואחד באמת לא רצה לדבר איתי בטענה שאני "ילדה טובה והוא לא רוצה להרוס אותי" באמת נשבר לי אני רוצה להשים חומה מסביב ללב שלי ולא להתאהב יותר בחיים ! לפחות לא עד שיתאהבו בי ! איך אני עושה את זה ?

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (2) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות