12alon
זוגיות זוגיות
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 304500

נפרדה ממני... לא יודע מה לעשות. בהלם מהדרך

אנונימי בן 28 | כתב את השאלה ב-28/09/20 בשעה 20:47

חברה שלי נפרדה ממני לפני שבוע ימים אחרי קשר של 8 חודשים. בשיחת טלפון. הכל התחיל מוויכוח קטן ושטותי שהיה לנו. לקחנו יום ספייס ולאחר יום התקשרה להיפרד בפלא.
לא הסכימה לפגוש אותי כשמאוד רציתי כי הייתי בהלם והיה חשוב לי להיפגש ולדבר איתה.
לאחר שכל יום דחתה את הפגישה החלטתי להפתיע ולהגיע לביתה.שם הייתה סבתא שלה וחברה שלה.

דפקתי בדלת כמו בנאדם וחכיתי בחוץ במסדרון.עד שהיא יצאה החוצה לא נתנה לי 5 דקות לדבר.הייתה קרה וחסרת סבלנות והכלה..ואחרי 5 דקות שלא הספקתי לומר מה שהיה לי, פשוט קמה והלכה הביתה.(היא בגיל 30).

מהר מאוד נמאס לי מההודעות שלי והחליטה גם לחסום אותי בכל רשת חברתית.
כשהתקשרתי אליה חברה שלה ענתה.וניפחה את כל הסיפור לגבי הפגישה..כאילו הייתי מסיג גבול וכאילו שסחבתי אותה בכוח החוצה ופרצתי לבית שלה..הקצינה וגם איימה בפניה למשטרה(חברה שלה שענתה בשמה).הפתעתי כי גם לי יש say והיא הייתה חשובה לי ולכן החלטתי לבוא ולראות בעיניים במה מדובר ומה אפשר לתקן.

אני מרוסק מההחלטה שלה.בדיוק בראש השנה יומיים לפני הפרידה שקלנו לאן לעבור לגור יחד.והייתי לראשונה אחרי המון קשרים שלם עם הקשר איתה.רציתי עתיד ביחד.

קשה לי עם ההחלטה והדרך לעשות הכל בשיחת טלפון, ואם כבר יצאת לדבר לא תתני לי כמה דקות כבוד להביע את עצמי לדבר כמו בוגרים?
החסימות והפיצוץ שהכל קרה משום מקום..
מרגיש פגיעה קשה וחסר חשיבות עבורה.

בשיחה הקצרה שהייתה לנו סיפרה שהיא אוהבת אבל לא מאוהבת..וכבר הרגישה זמן מה כך.גם הוסיפה שכנראה לקחנו דבקים מהר מדי והתחברנו מהר מדי(היא זו שמיהרה לרצות שנעבור לגור יחד, משיחה ראשונה אמרה שלא יבזבזו לה זמן ושהיא מתכוונת תוך שנה להתחתן).

אני חושב שיש לה ספקות והן אלו שהורסות לה.גם כנראה צברה משהו ולא שיתפה.ותמיד אמרה לי לא לצבור ולשתף אותה בהכל! ספקות לגבי מקום המגורים שלה, לגבי התפקיד בחיים ולגבי המון דברים..ואז מגיע שלב מתקדם בקשר ובדקה 90 החליטה לשרוף הכל..
לא היו לנו המון בעיות ובקושי רבנו..אני יודע שאפשר להתמודד מול המון קשיים יחד.
מעבר ללא לתת לנו הזדמנות, גם לסיים בכתם כל כך רע.
היא כל כך חשובה לי.
מה קרה? מה לעשות?
תודה מראש לכולם.

עדכון מאנונימי, שואל השאלה 2020-10-10 01:29:19

תודה לכולם על העזרה והמענה.זה נתן לי המון.
מאז הספקתי לקחת ייעוץ ממטפלת רגשית..דיי נתנה לי הרגשה שבמפגש אחד ועם זמן התמודדות עצמית אוכל לעבור את זה.
רציתי לעדכן בנוגע לשיקול נוסף..וזה האם לשלוח לה הודעת התנצלות לגבי ההגעה לביתה.המטפלת אמרה לי בלי למצמץ שלא הייתי צריך לעשות את זה.(למרות שהיא חשובה לי ולמרות שהרגשתי רצון לתקן ולהבין מה קרה..ולא לחכות). שהגעתי ללא הזמנה והאקסית לקחה את הסיטואציה קשה מאוד..אם הייתי מחכה מספר ימים כפי שרצתה אולי היינו נפגשים והייתי לפחות מקבל אותה רגועה לשיחה נורמאלית של אנשים בוגרים..הייתי מבין הכל ואולי אפילו אם הייתי נותן ספייס היא הייתה רוצה לחזור.

עד עכשיו הייתי בטוח במעשה שלי.ראיתי בו כמעשה של גבר שאכפת לו מהקשר והוא מרגיש שהכל נהרס לו בהפתעה..איך למען השם לפני 3 ימים רוצים לגור יחד ואחרי 3 ימים נגמר הכל..והצורך לתת את ה say שלי ולהבין מה קרה השתלטו עלי ולכן הפתעתי אותה בהגעה.

ממה שאני מבין כאן וגם מהמטפלת - בשום פנים לא לפנות אליה.אפילו אמרה לי שאם היא תפנה אלי באיזו אשליה כלשהי לא לחזור אליה ולא לדבר איתה. אבל יש גם את מה שאני מרגיש.ואני מרגיש שאולי אני יכול להתנצל על שגרמתי לה להיסגר ולהרגיש רע כשהגעתי לפתח הדלת שלה באותו יום..לנקות את המצפון.(אחרי הכל היא וחברות שלה ניפחו את זה לסיפור נוראי הרבה יותר ממה שקרה..הרבה אוהבות לקשט בנוצות).

אני מעדכן שמאז הספקתי לתת את החפצים שנשארו לה אצלי לאמא שלה(היא לא אהבה את זה וכתבה לי על זה שלמה לא הבאתי לחברה שלה), והבאתי לחברה הכי טובה שלה ספר שהשאירה אצלי.חברה שלה אמרה שהאקסית עמוק בלב יודעת שפגעה בי.אבל העדיפה לחתוך ככה כי קל לה להתמודד יותר בצורה הזאת.ושהיא מאוד ניסתה שיהיה טוב ושהקשר יצליח).

עכשיו אנחנו שבועיים לאחר הפרידה בפלא..ושבוע לאחר שכל החפצים שלה חזרו אליה ולא דיברנו כלל..

האם זה טוב לפנות את המעשה מהלב ולהתנצל בפניה על שהגעתי לביתה ללא הזמנה.שחשבתי על עצמי ולא על מתי לה נוח להיפגש.

תודה לכולם.
שמור עדכון

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (25) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות