12alon
זוגיות זוגיות
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 304813

יחסים מין לא תקינים ומחשבות על קשר מהעבר

מושיק בן 27 | כתב את השאלה ב-01/10/20 בשעה 14:00

היי אשמח לעזרה ...
אני נשוי כשנתיים במהלכם התדירות של קיום היחסים אחת לשבוע וחצי שבועיים וגם כל פעם דוחה את זה ליום שלמחרת אין מתח מיני בני לבין אישתי הסקס לא הכי טוב
ניסיתי לדבר איתה ואין לה תשובות על זה
כל המצב הזה קשה לי הזה אני מבין אותה ומנסה לא ללחוץ עליה אבל מצד שני החוסר תשוקה והמיניות חסרה לי מאוד ...
אני לא יודע אם זה קשור אבל בתקופה האחרונה יוצא לי הרבה לחשוב על ידידה מהעבר אני כל פעם עוצר את עצמי מלשלוח לה הודעה לא יודע למה היא כל היום בראש שלי ולא בקטע של מין ....
אשמח לעזרה בבקשה

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות