99alon
מה שעובר עליי מה שעובר עליי
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 335949

משהי מתוסבכת באינסטגרם, מה זה משחק? מה נהיה עם הבחורות של היום?

אנונימי בן 29 | כתב את השאלה ב-18/09/21 בשעה 17:18

היי חברים,
אז שלחתי הודעה למשהי שנראתה בול הטעם שלי אפשר להגיד.
לא אגיד מה בדיוק, אבל כן משהו מרגש ומקורי.
והיא כתבה לי שההודעה מאוד ריגשה אותה.
מפה לשם שלחתי לה עוקב והחזירה לי, שלחתי לה עוד הדעה ולא ענתה.
למחרת שלחתי לה הודעה קולית די ארוכה ולא יודע אם היא עוד בעניין, אבל חייב לנסות שוב, כי אני לא רוצה לוותר עלייה עדיין.
והיא השיבה לי שהיא תכף תשמע הכל, כי הייתה בעבודה באותו הרגע.
עברו כמה שעות ושאלתי אם יצא לה לשמוע, כי חיכיתי לתשובה ממנה ופשוט לא ענתה וכאן הבנתי כבר שהיא כנראה לא מעוניינת כבר, אז שחררתי.
אחרי שבועיים - שלוש, היא פרסמה בסטורי משפט שנון של סופר שקשור לזוגיות, אז הגבתי לה עליו, לא צפיתי כל כך שתענה, אבל שוב ענתה ואמרה לי "סליחה שלא זמינה, ימים עמוסים.
אז אמרתי לה שאני מבין ושהכל בסדר, שפשוט זה היה נראה שהיא לא בעניין, כי לא ענתה לי יותר אז לא רציתי יותר להפריע לה וגם אני בן אדם ולא רוצה סתם להפגע ושאם היא תתן לי סימן שיש סיכויי אז לא אוותר עלייה גם אם זאת תקופה עמוסה, אני יכול לתת לה זמן ולא ללחוץ עליה ושאני לא ממהר. ושלחתי שיהיה לך גמר חתימה טובה וצום קל.
ורק אחרי כמה שעות, היא שלחה לי הודעה של "חיים נדבר על זה במוצאי כיפור, צום קל וגמר חתימה טובה" (עם כמה לבבות וסמיילי של נשיקה)
אחרי הצום שלחתי לה "מקווה שעברת את כיפור בשלום"
וכבר לא ענתה, למרות שראיתי אותה מחוברת.

אני לא מבין מה הקטע שלה כאילו? אם היא לא מעוניינת סבבה, מבין ומקבל היא לא חייבת לי כלום, אבל למה כאילו בכל זאת לענות לי אחרי כמה שעות או בתקופות שונות ואז להחליט שלא לענות ואז להחליט שכן לענות. כאילו מה זה משחק? מה נהיה עם הבחורות של היום? באמת שהתייאשתי.
אשמח לשמוע את דעתכם בנושא ומה עליי לעשות.

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (12) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות