45alon
הורות ומשפחה הורות ומשפחה
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 340007

אני חושבת שהמשפחה שלי לא בסדר. אשמח לחוות דעת. מה לעשות?

אנונימית בת 24 | כתבה את השאלה ב-16/11/21 בשעה 18:25

בשנים האחרונות אני שמה לב לשינוי במשפחה שלי, שינוי שלא זכור לי כשהייתי נערה מתבגרת.
כרגע אני גרה עם אבא שלי ולפעמים אחותי הבכורה מגיעה לביקור בסופי שבוע.
בגלל שזה סוף שבוע ובבית ששומר שבת, אני הולכת לישון מוקדם אחרי שאני שוטפת כלים.
יש להם הרגל להיכנס לחדר שלי בשביל לקחת דברים אבל איך שהם נכנסים לחדר זה פשוט לא גישה הגיונית.
הם נכנסים לחדר בזמן שהם מדברים בטון גבוה למישהו אחר שנמצא בסלון או בחדר השני, בידיעה שאני נמצאת בחדר מנסה להירדם או כבר חצי רדומה.
לאחותי אין שום בעיה להיכנס לחדר כשהיא עצבנית וצועקת למישהו מהחדר וטורקת את הדלת אחריה.
יש פעמים שהם משאירים את הדלת פתוחה כשאור כמו שמש נכנס לחדר.
בגלל איך שאחותי נכנסת לחדר גם הילדים שלה מרגישים נוח להיכנס לחדר כשאני ישנה.
יש אחת שמרגישה חופשי לקחת משחק מהחדר כשהיא מזמזת שיר או באה להתחבות בחדר באמצע משחק מחבואים.
זה לא קורה אם יש אורחים בבית ואחד מהם הולך לישון לפני כולם, הם תמיד יתנו לו את הכבוד כמו שצריך.
אבל אני שואלת, לא אכפת להם ממני? לא אכפת להם אם הם מעירים אותי משינה או מבהילים אותי עם פתיחת דלת או טריקת דלת פתאומית?
לפעמים זה נראה שהם לא בסדר בראש עם ההתנהגות הזאת אבל אולי זה נורמלי גם בבתים אחרים?
אשמח לחוות דעת.
אגב ניסיתי לדבר איתם אבל הם חושבים שזה לא ביג דיל.

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (7) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות