9alon
חברים ואנשים חברים ואנשים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 340307

החברה הכי טובה שלי התחילה לצאת עם הבת זוג שלה והבת זוג שלה מונעת ממנו מלדבר

אנונימית בת 20 | כתבה את השאלה ב-19/11/21 בשעה 15:00

אז ככה בסביבות כמה חודשים אני וה"חברה הכי טובה שלי"הלכנו לסרט ואיכשהו מישהי שאנחנו מכירות(מישהי שנהייתה הבת זוג שלה אחרי כמה ימים) אז ככה הלכנו לסרט רטינו אותה חברה שלי אמרה בואי תצטרפי אלינו אז סבבה הצטרפה זה והכל עכשיו הלכנו לכיוון המטרונית ואז זמתי לב שלאט לאט הן הולכות יותר ויותר מהר ברמה שהייתי צרכיה לרוץ כדי להספיק להגיע אליהן עד שהתייאשתי פשוט הלכתי בקצב שלי ואז הן עברו את המעבר חצייה שיש רמזור אז הן עברו בירוק ואז הלכו לתחנה של המטרונית ואני כשבאתי לעבור לא הספקתי כי היה כבר אור אדום ואז הן הלכו לשבת ואז אמרתי להן אחרי שעברתי מה הקטע שאתן בורחות ממני.
ואז אחרי כמה ימים הן התחילו לצאת שתיהן היו שותפות לחדר במעונות מאוניברסיטה אז הלכתי לחדר שלהן(יום אחרי מה שקרה)ואז הלכתי לישון והמיטה הייתה ריקה המיטה שישנתמ פה ליטרלי בלי שמיכה ובלי כרית הקטע פה שכל הלילה המזגן היה דולק וכלכך כעסתי עליה שלא רציתי לבקש ממנה שמיכה והיא פאקינג ראתה שאני קופאת מקור ולא עשתה כלום בכלל אחרי איזה יומיים הן התחילו לצאת סיימנו את האוניברסיטה כמה ימים אחרי נהייתה לי דלקת ריאות חוץ בעור התוף ודלקת גרון ואמרתי לה שאני במיון ולא היה לה אכפת בכלל ואז אחרי שהשתחררתי דיברתי איתה שאלתי למה היא לא מגיבה ולא כלום סיננה אותי כל הזמן הזה כשהייתי במיון וסבלתי היא נהנתה עם הבת זוג שלה אחרי חודש שלא דיברנו נזכרה שאני קיימת ואז הייתי כלכך צריכה אותה כי הייתי לבד ממש לבד לא היה לי עם מי לדבר החברה הכי טובה שלי יש לה בת זוג שכל פעם שאני הייתי מדברת איתה היא הייתה מתעצבנת טנמאס לי כלכך שאני זאת שכל הזמן מתחמלה שיחה ככה יצא שלא דיברנו 4 חודש ואז היא שלחה לי מזל טוב כי היה לי יומולדת וגם זה היה באיחור
עכשיו השאלה האמיתית היא האם לדבר איצה על זה שהעא ליטרלי חברה בת זונה שלא אכפת לה מכלום חוץ מעצמה או לנתק איתה קשר?

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות