131alon
מתחם הייעוץ של לוינסקי
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 340535

איך לקחת את הגלולות נכון?

אנונימית בת 19 | כתבה את השאלה ב-29/11/21 בשעה 15:35

היי, אז כמו שמובן מהכותרת אני מתחילה לקחת גלולות ויש לי כמה שאלות.. בנות שלקחו גלולות אשמח אם תספרו קצת מהחוויה שלכם… אז קודם כל אני לוקחת גלולות זואלי, ואני לא כל כך חושבת שהבנתי איך לוקחים. למיטב הבנתי את הסוג הזה של הגלולות לא מפסיקים, לוקחים חבילה אחרי חבילה, תקנו אותי אם אני טועה.
אני אמורה להתחיל בקרוב ואני ממש מפחדת, בעיקר מתופעות הלוואי, אני מאוד רגישה בכל מה שקשור לתופעות לוואי של בחילות ושל כאבי בטן וזה הדבר שאני הכי מפחדת ממנו… עד כמה זה נפוץ? מישהי חוותה עם גלולות בכללי ועם זואלי בפרט? האם יש דרך למנוע את זה? ועד כמה זה נורא? ועוד שאלה ממש חשוב, האם יש סיכוי שהגלולות יכולות לגרום לאיחור במחזור, או למחזור לא להגיע בכלל…? אני חייבת לדעת את זה שאני לא אלחץ אם המחזור יאחר או לא יגיע. אשמח לשיתוף שלכם, תודה מראש(:

האם היה לך בחילות מהגלולות?

כן

לא

מעט

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (1) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות