9alon
חברים ואנשים חברים ואנשים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 340729

למה לא מתחילים איתי?

אנונימית בת 19 | כתבה את השאלה ב-26/11/21 בשעה 20:52

היי, אני בת 19 ואף פעם לא מתחילים איתי בנים, אני נראת די טוב, באמת, ואני גם יוצאת די הרבה אז יש הזדמנויות, אבל אף פעם לא ממד התחילו איתי, ולעומת זאת יש לי חברות שנראות קצת פחות טוב ממני, ומתחילים איתן הרבה יותר, ואני מרגישה שאפילו לא מסתכלים עליי
מה מרתיע בנים מלהתחיל עם מישהי ספציפית?, יצא לכם פעם להיות בעניין של מישהי ומאיזושהי סיבה לא להתחיל איתה?
אני באמת מנסה למצוא הסבר, אני די גבוהה יכול להיות קשור?
תודהה

עדכון מאנונימית, שואלת השאלה 2021-11-27 15:32:49

אני רוצה שזה יהיה קצת יותר ברור
הכוונה היא שזה קצת מוזר לי שאף פעם כמעט לא מתחילים איתי, אני יוצאת בדרך כלל עם הרבה חברות ועם כולן מתחילים, חלקן נראות פחות טוב ממני וחלקן נראות יותר(זה לא היה בקטע סנובי רק רציתי להסביר), ואליי פשוט אף פעם לא נגשים ואפילו מתעלמים (נגיד מישהו מדבר איתנו כקבוצה, וזה פשוט נראה כאילו הוא מתעלם ממני, אבל מדבר עם כולן, אפילו לא בקטע של להתחיל), ואתם צודקים שכדאי להתחיל איתם, זה פשוט נורא מסקרן אותי לדעת אם יש איזשהי סיבה ספציפית שלא מתחילים דווקא איתי
ואני גם בדיוק ההפך מסנובית, אני מחייכת הרבה, וממש נחמדה לכולם, אפילו חשבתי שאני צריכה להיות קצת יותר סנובית חחח
ואני לא ממש גבוהה, מטר 68, ואני לא אומרת על עצמי שאני איזה מהממת, פשוט אני יודעת שאני נראת דיי טוב
זהו רק רציתי להבהיר:)
תודה לעוזרים
שמור עדכון

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (12) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות