12alon
זוגיות זוגיות
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 340809

בכל מקום שאני הולך - בנות מחפשות מטר שמונים

גיא בן 26 | כתב את השאלה ב-27/11/21 בשעה 18:57

מבלי להחמיא לעצמי יותר מדי, אני בחור לעניין. סיימתי תואר במדעי המחשב, אני עובד בהייטק ופותר בעיות ממש מסובכות בעבודה. הרבה אנשים מתייעצים איתי ואני מבין גדול ברשתות, בג'נקינס, בפרונט אנד ויש לי בקיאות בכמה שפות תכנות.
אבל רצה הגורל ואני "רק" בגובה 1.70. אני לא נמוך או גבוה מהמדד הזה אפילו בסנטימטר בודד, אני ממש בול 1.70. אני לא נחשב לגמד ולא לנמוך, אני יודע שזה גובה ממוצע של הגברים בארץ. לי נעים עם הגובה שלי ועם הגוף שלי.
בכל פעם שאני מנסה להתחיל עם מישהי - אם זה פנים מול פנים, אם זה באפליקציה ואם זה באתרי היכרויות אני כל הזמן נפסל על הגובה שלי. הלכתי אפילו למשרד שידוכים ומצאתי שיש לי ממש ממש מעט התאמות. כאשר שאלתי את הסיבה לכך אמרו לי שכמעט כל הבנות דורשות שבן הזוג שלהם יהיה לפחות 1.80. אז שתי שאלות:
* מאיפה בא הקיבעון הזה דווקא לגובה של 1.80, למה לא גובה אחר?
* זה ממש דבילי ומאכזב ששופטים אדם על משהו שהוא לא יכול לשפר או לשנות. בחורות לא קולטות שגבר שהוא נגיד מטר תשעים יכול פתאום להיות אלים או לבגוד בהן?

עדכון מגיא, שואל השאלה 2021-11-28 10:45:47

לכל מי שתוקף אותי - התכוונתי לומר שגם בחור גבוה עשוי להיות לא צפוי ואלים בהמשך הקשר, כמו כל בחור. לא אמרתי שגבוהים הם אלימים או טיפשים.
באמת שהדור הזה דפוק מרוב אינסטגרם ופילטרים ודוגמני רשת. הלוואי והייתי יכול לשנות את הגובה שלי אבל זה בלתי אפשרי. מקווה שאצליח למצוא מישהי טובה שתסכים להתפשר על הגובה ועל המראה הממוצע שלי.
מתפלל בשביל עם ישראל שהדברים ישתנו פה. הבנות נהיו ממש קשות, סגורות לקשר ובאמת באות עם רשימת מכולת ומגילת דרישות ענקית.
שמור עדכון

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (28) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות