123alon
עבודה וקריירה עבודה וקריירה
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 343562

אני כנראה אאבד את כל מה שיש לי

אני לא יודע מה לעשות בן 21 | כתב את השאלה ב-11/01/22 בשעה 13:07

שלום
אני בא מביית במצב כלכלי לא טוב,צרכים בסיסיים יש בזכות עבודתי והעבודה של אמא שלי אבל היא עשתה הרבה טעויות בחייה והכניבה אותנו לבעיות כלכליות קשות שרק עכשיו אנחנו נפטרים מהבעיה העיקרית.

לא עשיתי צבא בגלל בעיה רפואית וגם בחלקה נפשית,גם כי הייתי חייב לעזור לאמא שלי,לפני שהתחלתי לעבוד לא ידעתי באמת מה זה עבודה ורק עכשיו אני מבין.

עבדתי בעבודה אחת,היו לה הרבה דברים טובים אבל הייחס לעובדים היה איום ונורא וגם התחיל הקורונה אז לא הייתה עבודה ועזבתי,אני עובד כבר שנתיים בעבודה אחרת ,כן עבודה מזדמנת שבה אני מרוויח טיפה מעל המינימום אבל את התנאים האלו לא אמצא בשום עבודה אחרת .

יש הרבה הפסקות ואוכל ולא מורידים על זה שקל מהמשכורת ,אין לחץ בכלל ויחס נהדר מההנהלה,אבל היום הגיעה אלי בשורה נוראית-טוענים שיש חמישה עובדים על מקום של עובד אחד כלומר אין מספיק עבודה ורוצים לפטר.

אני רוצה ללמוד מקצוע ולהצליח בחיים אבל אפילו בעבודה הזאת למרות שהיא קלה מאוד היא לא כזאת קלה בשבילי ואני יודע שבשום עבודה אחרת אני לא אחזיק מעמד,אני לא זריז,מפחד לקחת אחראיות כמו עבודות בחנות,וכואבות לי רצח הרגליים משעתיים על הרגליים.

אני יודע שהעבודה הזאת היא מיוחדת במינה ובשום עבודה אחרת אני לא אחזיק יום אחד וולא מנסה כמה אני רוצה לעבוד ולהתקדם ולעזור לאמא אני לא אחזיק מעמד בכל העבודות הרגילות שבשביל שכר מינימום מריצים את העובדים עד שהם כמעט יפלו,עם מנהל משוגע ועוד מחפשים לגנוב איפה שהוא(טוב אולי לא כל העבודות נכונות בחלק הזה).

אני מבין שףיגיע יןם שלא אהיה בעבודה הזאת אבל רציתי לדחות את זה כמה שיותר,עבודה זה חובה לאנשים בלי נכסים או משהו ואני מבין שכניראה לא אחזיק בשום עבודה וכשאמא שלי כבר לא תהיה אמצא את עצמי ברחוב,הסיבה היחידה שלא זרקו אותי מהעבודה הזאת היא כי לא בודקים הרבה מה אני עושה כי אם היו בודקים יראו שאני לא מספיק עשירית מהעבודה אפילו שאני מנסה ובעבודה רגילה דורשים פי מאה יותר מכל זה.

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות