12alon
זוגיות זוגיות
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 343640

ברוב המקרים הוא לא עונה לי אחרי תשע עשר, מה לעשות?

משתגעת בת 27 | כתבה את השאלה ב-15/01/22 בשעה 19:56

אז יש לי בן זוג , ארבעה חודשים
הוא מושלם , כיף לנו ביחד ,, יש לנו את אותו הומור . הוא נסיך אוהב אותי . אוסף מחזיר משלם רוב הזמן אני מרגישה בטחון איתו ובאמת זה נראה לי הדבר האמיתי
אממה, ברוב המקרים הוא לא עונה לי אחרי תשע עשר .
נניח נפגש עם חבר ואחרי זה כותב משהו , אני עונה אחרי עשר דק ולא שומעת ממנו אחרי
מה שכן אנחנו נפגשים כמעט כל יום (יום כן יום לא)
פעם אחרונה שהייתי אצלו הוא היה בטלפון וכשבאתי לשבת לידו הוא הסית אותו מהר , ישמצב זה גם היה סתם לדעת
לא יודעת אם זה קשור לזה שהבנאדם רוצה שקט אחרי שעות מסויימות או שיש לו משהו להסתיר והוא איזה פסיכופט .
כשאני איתו אני לא מרגישה את זה אבל יש לי נטייה להיות תמימה ואולי יש לי פה עסק עם רמאי ומישהו שמחפש ריגושים

זהו חברים אני לא רוצה להרוס את זה , באמת זה הקשר הכי טוב שאי פעם היה לי נראה ששנינו מאוהבים
אבל זה משגע אותי העניין הראש שלי מתחיל להכנס למחשבות

מה לעשות ? מה יש לכם להגיד על זה?

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (9) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות