124alon
בית, שכנים ושותפים בית, שכנים ושותפים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 343700

כפר, מושב, או קיבוץ בו אין חשש מתקיפות כלבים

הדר בת 35 | כתבה את השאלה ב-13/01/22 בשעה 14:40

אני רוצה לעבור לגור בכפר, מושב, או קיבוץ בשרון או במרכז, אבל במקומות כאלו יש בדרך כלל בעיה של כלבים תוקפנים שמסתובבים חופשי ברחוב, או שיש חצר פרטית והשער פתוח, והכלב נובח ויכול לצאת.

אני מאוד אוהבת כלבים, אבל רק כלבים ידידותים. כשהולכים ברחוב ורואים כלב מסתובב ללא בעלים, לא יודעים אם הוא ידידותי או תוקפני. ומשום מה, הכלבים בכפרים ובקיבוצים נוטים להיות מסוכנים יותר.

הייתי מאוד רוצה למצוא כפר, מושב, או קיבוץ בו אין את הבעיה הזאת. אם יש למישהו המלצות או הצעות, הייתי שמחה לשמוע.

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות