119alon
לימודים וסטודנטים לימודים וסטודנטים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 351193

האם החלק המתמטי בפסיכומטרי יכול לפסול לי את הסיכוי להתקבל למכללה?

פסיכו בן 26 | כתב את השאלה ב-16/05/22 בשעה 10:37

אני צריך 550 בפסיכומטרי בכדי להתקבל ללימודים במכללה.
עכשיו אני לא יודע -כלום- על מתמטיקה, לא לוח הכפל, משולשים, זויות וכל הדברים האלה. כמה זה נורא מבחינת הציון?
מבחינתי אני כנראה הולך לנחש כל תשובה בנושא הזה.. למרות שאני עושה קורס פסיכומטרי אני בכלל לא מבין את הנושא הזה.
הסיבה ללמה היא שאף פעם לא לימדו אותי מתמטיקה (והסיבה המפורטת מסובכת מכדי לפרט לכם אז קחו את זה כפי שזה).
מה אני עושה במצב הזה? האם הסיכוי שלי לקבל 550 נפסל לגמרי כי החלק המתמטי יהיה ניחוש אחד גדול?
איך אני בכלל יכול לשבת בקורס בקטע של המתמטיקה אם אני רק חוטף תסכולים שהמרצה מראה איך פותרים וכו' ואני בכלל לא יודע את הבסיס של המתמטיקה? אני חוטף כזה דכאון מזה שאני יושב שעתיים ולא מבין כלום ממה שהיא מסבירה על מתמטיקה.
נושאים אחרים אני מבין, האנגלית שלי טובה, 5 יחידות על 84 (זה נחשב ציון טוב בכלל?)
עברית היא מראה את השיטות של איך לעשות אבל עדיין אני מתמלא לחץ כשמגיעים לחלק המתמטי כי אני ישר חושב "זהו, הלך לי המבחן, לא אשיג 550, הלך התואר" וכו'..
אשמח לעצות!!!!

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "לימודים וסטודנטים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות