12alon
זוגיות זוגיות
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 351223

הבוס שלי התחיל איתי בגרינדר. מה לעשות?

רבנו גיל: 25 | כתב את השאלה ב-19/05/22 בשעה 15:48

אז אני סטודנט עני שעובד כמטפל סיעודי. זה אומר שאני מגיע לקשישים ועושה להם קניות, מדבר איתם…
הבן של אחד המטופלים שלי היום כתב לי בגרינדר. אני קרא לו הבוס שלי.
בגרינדר כתבתי שאני מחפש פרטנר להשכרת דירה. הבוס שלי כתב לי תחת חשבון עם תמונה מטושטשת שיש לו מקום פנוי בדירה והוא קרא לי בשמי.
נבהלתי שמישהו זר כותב לי ועוד יודע את שמי. ניסיתי לברר ממנו איך אנו מכירים. הוא ביקש סליחה ולא רמה לאמא מאיםה הוא מכיר אותי. לבסוף הוא כתב לי בוואטסאפ שזה הוא ושהוא מצטער על מה שעשה ושאני ממש מוצא חן בעיניין ושלח לי סמיילי עם נשיקה.
הוא מבוגר ממני ב24 שנה וממש לא טעמי. מה שמפחיד אותי שאני לפעמים נפגש איתו בדירה ולפעמים יש מצבים שאני נמצא איתו לבד בדירה (אביו יוצא לאייל ליד הבית בזמן שאני מנקה את החלק של אביו : שוטף רצפה וכו).
אני באמת כבר לא יודע מה לעשות פשוט להשלים עם זה ולחיות הלאה או להתפטר? העבודה די נחוצה לי.

האם להשאר בעבודה?

להתפטר

להישאר

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (11) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות