9alon
חברים ואנשים חברים ואנשים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 352722

חברה לא מוכנה להחזיר לי כסף על כרטיסים להופעה. להתעקש גם במחיר החברות שלנו?

אני בת 22 | כתבה את השאלה ב-12/06/22 בשעה 11:55

היי,
קניתי לי ולבן הזוג שלי כרטיסים להופעה של להקה ששנינו אוהבים.אבל לפני כשבועיים נפרדנו אז שאלתי חברה טובה שלי אם היא רוצה לבוא איתי להופעה או שאולי היא מכירה מישהו אחר שגם אוהב אותם והיא אמרה שהיא רוצה לבוא איתי..
אז אתמול שוב דיברנו על זה ואמרתי לה מה המחיר של הכרטיס (300 שח) והיא אמרה לי שהיא לא חשבה שהיא צריכה לשלם על הכרטיס ושהיא לא מוכנה להביא לי את הכסף. אני באמת לא מבינה למה היא חשבה שאני אביא לה את הכרטיס בחינם?? במיוחד כששאלתי אותה אם היא מכירה אנשים אחרים שאולי ירצו וברור שהם כן היו משלמים לי. אני אחרי שחרור וסטודנטית כמעט בלי גרוש למה שאני אחלק סתם כרטיסים במתנה בשווי מאות שקלים לאנשים?
בקיצור היא ממש מתעקשת שהיא לא רוצה לשלם וההופעה עוד שבוע וקצת.. אני ממש רוצה ללכת אבל קצת מעצבן אותי שהיא פשוט הניחה שאני אתן לה את הכרטיס בחינם. מה לעשות?

מה אתם חושבים?

להגיד לה שאם היא רוצה לבוא שתשלם על הכרטיס

לוותר לה על הכסף

בכל מקרה לחפש מישהו אחר ללכת איתו

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (6) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות