131alon
מתחם הייעוץ של לוינסקי
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 352963

פתרונות אלטרנטיביים לקונדום? לא מרגיש כלום בתוך השקית הזאת

שקע ותקע בן 25 | כתב את השאלה ב-20/06/22 בשעה 14:49

היי,
אני ובת הזוג שלי כבר 4 שנים ביחד, ולכל אורך הדרך ניסינו סקס עם קונדום ותמיד גילינו כמה זה לא כיף לשני הצדדים.
אני לא מרגיש כלום, באמת בקושי, והיא... גם לא עפה על זה.
ניסינו את כמעט כל סוגי הקונדומים, הדקים, החספוס, רוב הדברים שבשוק, ושום דבר לא עזר.

כשהשתעשענו בזהירות בלי קונדום, היה מדהים לשנינו. אבל אנחנו זהירים מידי כדי להמשיך לעשות סקס בלי קונדום. אפילו לא לזמן קצר, כי הזרע יכול לצאת באמצע (לפחות ככה קראתי בגוגל...)

כך... שרוב הסקס שלנו אחד עם השניה... זה כל מה שהוא לא חדירה :)
וזה ממש מבאס.

אנחנו מחפשים פתרון אחר לקונדומים. משהו שהוא לא גלולות. עדיפות לטבעי.

קשה לי שהיא תיקח גלולות כי זה ממש הופך את הגוף, משנה את ההורמונים, לחלק מהנשים זה יוצר בצקות וכל מיני דברים שאני והיא פשוט לא מעדיפים.

איזה פתרונות אתם מכירים שהם טבעיים לקונדום ולגלולות?

תודה רבה לכם!!

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות