124alon
בית, שכנים ושותפים בית, שכנים ושותפים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 353434

לא רוצה לעבור לדירה שמצאנו כי לא תהיה לי חניה, אני באמת אנוכי או שאני צודק?

בחור מבולבך בן 21 | כתב את השאלה ב-25/06/22 בשעה 18:34

היי,
אז ככה אני בן 21 וגר עם ההורים (דירת 3 חדרים) ביחד עם 2 אחים אחד תאום ואחד קטן, כרגע ההורים מחפשים לעבור דירה בגלל שצפוף לנו מדיי בבית ואנחנו כן בגיל שכבר חייב חדר לבד (עברנו את הגיל הזה ממזמן חח אני פשוט יושן בסלון מאז ומתמיד) אני כרגע בלימודים לתואר ראשון ב3 שנים הקרובות,המכללה יחסית קרובה לבית וזה חוסך לי מלא הוצאות כסטודנט,ואח שלי התאום לא עושה משהו מיוחד אבל הוא לא יעזוב בקרוב.

פרט חשוב-אני עם רשיון ואוטו משלי וההורים כמובן עם אוטו משלהם,בבית הנוכחי יש לנו 2 חניות.

עכשיו אחרי חיפוש ארוך מצאו דירה באמת יפה עם 5 חדרים וגג עם חדר ענקי בתקציב שלנו ובאיזור טוב,יש בעיה קטנה אחת,יש חנייה אחת בטאבו ובאיזור עצמו בלתי אפשרי למצוא חנייה,ושאני אומר בלתי אפשרי זה שגם הרחובות שליד מלאים ואני יכול להסתובב חצי שעה בלי למצוא חנייה (שזה מה שקרה לנו שרצינו לחנות), מן הסתם שהחנייה תלך להורים שלי אני לא אתווכח אבל זה יוצר מצב שאני לא אוכל למצוא חנייה (אני כרגע עובד בעבודה עם משמרות בעיקר ערבים) ואם אני חוזר ב1 בלילה אני לא אמצא חנייה בחיים
בשבילי זה קו אדום,אני באמת אשמח לעבור דירה אבל אני לא רוצה להחליף נוחות אחת באחרת.... ולהתפלל כל יום שאני אמצא חנייה שאני חוזר מהעבודה/מכללה אני יודע שבטווח הארוך זה יפריע לי הרבה יותר מאשר להיות בלי חדר,ואני חושב שאם עושים צעד כזה גדול כמו לקנות בית אז צריך להיות שלמים לגמרי עם ההחלטה.
ובגלל זה אני לא הסכמתי לקחת את הבית,אח שלי התאום אומר שאני אנוכי וחושב רק על עצמי כי כולם אהבו את הבית ואת האיזור אבל בסופו של דבר הוא לא מקריב כלום.... הוא נוסע באוטובוס תמיד ולא חסר תחנות אוטובוס. אני זה שיפגע הכי הרבה מכל זה

חשוב לציין שאני ואח שלי גם מוסיפים כסף לבית החדש בגלל זה יש לנו מילה בהחלטה של האם לקנות או לא לקנות.

אני באמת שואל כי אני רוצה חוות דעת נטרלית מאנשים,אתם חושבים שאני אנוכי ולא מתחשב בשאר הבית? או שאני בסהכ הגיוני בבקשה שלי.

תודה למי שנשאר עד הסוף חח.

האם אני צודק במה שאני אומר

כן,כולם צריכים להסכים והטענה שלך הגיונית לדעתי

לא,אתה סתם מתנהג באנוכיות ותסכים למעבר הזה

יש משהו ב2 הצדדים,אני אביע דעה בתגובה

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות