99alon
מה שעובר עליי מה שעובר עליי
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 353768

יודעת שזה נשמע מתחנן אבל כבר אין לי ברירה קשה לי בלעדיו נורא, כדאי לי לשלוח לו?

מלאכית עצובה בת 30 | כתבה את השאלה ב-03/07/22 בשעה 22:09

היי תקשיב..
נמאס לי מזה אני רוצה להבין מה עשיתי לא נכון
אנחנו שנה וחצי לא דיברנו שיחה רצינית כי לא רציתי לחפור לך
וזה קשה לי מאוד
מה זה השטויות האלה?
למה אתה לא מדבר איתי?
למה אתה מתחמק ממני?
לפני שבוע התקשרת פספסתי אותך בכמה דקות כי הטלפון לא היה לידי איך שראיתי מיד חזרתי אליך
ויותר לא ענית לי מה הקטע?
לא אכפת לי מה זה
אני באמת רוצה לדעת לטוב ולרע
מה העניין?? אתה יודע שאתה חשוב לי ולא סתם בן אדם
אתה לא עוד משהו שאני יכולה לשחרר אז למה?!
מצטערת אם אני מתנהגת קצת כמו אובססיבית
אבל זה משגע אותי ועוד אתה מכיר אותי ואת התסביכים שלי ויודע כמה הדברים האלה פוגעים בי דיברנו על זה לא פעם כשנפתחתי אליך.
לא יודעת אם אתה מודע לכך אבל אתה עושה את מה שהבטחת שלא תעשה לי לעולם משתמש בחולשה שלי נגדי ולא ברור לי למה באמת דין(שם בדוי) אתה לא ברור לי.
למה אתה ככה מתחמק ממני? מה קרה? אתה היית החבר הכי טוב שלי הענקת לי ביטחון היית לי עוגן אתה חלק בלתי נפרד מהמשפחה הזאת, מהחיים שלי ואני מודה שכותבת לך את זה בדמעות (לא דמעות תנין דמעות אמיתיות) עם לב דופק חזק והרבה מאוד כאב ששורף לי את הנפש.
אתה באמת מוזמן לדבר איתי באופן גלוי בבקשה.

לא יודעת אם לשלוח לו האמת יש עוד נוסח אני אכתוב גם אותו

אני חייבת לפרוק
אנחנו שנה וחצי לא דיברנו כי לא רציתי לחפור לך
וזה קשה לי מאוד
האמת שמהרגע הראשון היה לי קשה
זה לא כמו לעזוב פסיכולוג זה הרבה יותר מזה
כי שום דבר ואף אחד לא משתווה אליך ולמה שאתה היית עבורי
אתה הבן אדם היחיד שהרגשתי איתו בנוח ונפתחתי
אליו והכי קשה לי בעולם שזה נגמר נכון שזה לא מהיום
נכון שזו לא אותה תקופה נכון שאני אומרת לך את זה בדילאיי אבל לא יכולה להחזיק בפנים יותר
אתה מכיר אותי אתה יודע כמה אני רגישה ומבטלת את עצמי תמיד בשביל אחרים כיווצתי את עצמי לגמרי ואני יודעת שזה נראה שאני חזקה אבל דין אין לי כבר אוויר אני מרגישה שאני שוב פעם טובעת וזקוקה ליד שלך שתחזיק אותי סליחה אם אני נשמעת דרמטית אני הייתי חייבת לפרוק אחרי שנה וחצי שלא דיברתי איתך בכלל
זאת האמת שלי ואני יודעת שהיא לא האמת היחידה
ואני פתוחה לשמוע את שלך.

מה אתם אומרים לשלוח או לא????

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (13) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות