5alon
בין הסדינים בין הסדינים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 353784

יש בנינו פער גדול מבחינת המיניות, זה משהו שאפשר לגשר עליו או עדיף להיפרד?

אלרון בן 27 | כתב את השאלה ב-04/07/22 בשעה 09:55

היי אז כותב גם כדי לפרוק אז אני אגש ישר לעיניין , אני גבר מאוד מיני , מאוד אוהב לחקור את המיניות שלו ומאוד אוהב לנסות דברים חדשים עם בת הזוג.
קצת על בת זוג אני הראשון שלה ואנחנו שנה וחצי ביחד .
היא דיי הפוכה ממני , מבחינתה שיהיה הכל אותו דבר בלי שינויים ותדירות נמוכה.

בנוסף אנחנו נפגשים רק סופ"שים לומדת רחוק .
אני מאוד אוהב אותה ויש לנו חיבור מדהים בנוסף היא כבר כמה חודשים מנסה לשכנע אותי לעבור אליה ושנגור יחד .
אבל המצב הוא כזה : אני מחכה להיות איתה ולהנות איתה במיוחד בסקס ועברתי איתה שנה קשוחה ביותר גם מבחינה מינית עם כל התהליך והכל..

אני חושב שאני פשוט מתוסכל , מבחינתי הסקס בעדיפות גבוהה ואצלה בעדיפות נמוכה בקיצור יש פה פער שקיוויתי שזה ישתנה וזה ישתנה קצת ..
אני כמעט תמיד יוזם , תמיד רוצה סקס וזה הגיע למצב שאני מתבאס , מתוסכל וכל הזמן חושב אם יהיה סקס או לא יהיה ולפעמים כשיש אני גם לא מגיע למצב שאני מסופק ודיברתי איתה על זה והיא כן שינתה את זה. (הגעתי למצב שכשבא לה סקס תמיד יש וכשאני רוצה זה נתון להחלטה )
ואולי אפילו אובססיבי (כן מודה יש קצת)

היא נראית מדהים ועושה לי את זה בטירוף והקטע שקשה לי לעמוד בפיתוי וקשה לי לעמוד בפניה .

אני מבין שהמצב הזה הוא לא טוב ואפילו רע .
זה שאנחנו נפגשים רק בסופ"שים וגם בסופש יש לה אלף ואחד דברים לעשות ולפעמים אני נדחק הצידה
אם זה משפחה שלה , חברה מעצבנת שרוצה להיפגש איתה דווקא בשישי בערב ואני ההפך תמיד שם ותמיד מפנה את הסופש בשבילה ותמיד צריך להבין ..

אני יודע כבר שיש פה בעיה ואולי אנחנו לא מתאימים
וכן צריך לחשוב על פרידה אבל אני בנאדם שלא מרים ידיים כל כך מהר ויודע שזוגיות זו עבודה קשה ומנסה תמיד לדבר איתה ולהשים תדברים על השולחן וכן בזכות זה שיניתי הרבה .

עוד חודש יש לה הפסקה מהלימודים ונהיה גם במשך השבוע יחד אז אני כן חושב לתת לזה עוד קצת זמן ולראות אם יש שינוי מסויים.

עם האקסית היה סקס מדהים ובאמת היינו באותו ראש בקטע של המיניות ואולי עם כל הקושי שבדבר אני כן צריך להיפרד ובאמת לחפש מישהי שבראש שלי ואני נפרדתי ממנה כי זה כבר לא היה זה.

אני חושב שאני פשוט מפחד להיות לבד ושוב לרדוף אחרי סקס או להיות בלי סקס הרבה זמן .

אז מה דעתכם ?
אולי אם אשנה התנהגות אז יהיה יותר? אולי ההתנהגות שלי מורידה לה?
אולי פשוט אנחנו לא מתאימים מהבחינה הזאת ועדיף לוותר ולהמשיך הלאה ?

אולי פשוט עשיתי טעות כשהמשכתי את הקשר כשהבנתי שהיא לא כזאת מינית ורציתי להפוך אותה לכזאת /:
אז פשוט לוותר על שנה וחצי ? למרות כל אהבה והחיבור?

תודה רבה וסליחה על החפירה

מה כדאי לי לעשות?

לברוח כל עוד נפשי בי

להמשיך ולתת צאנס לעוד חודשיים ולהנות ממה שיהיה

לדעתי , כן אפשר לשנות את זה !!

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות