123alon
עבודה וקריירה עבודה וקריירה
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 354627

סיפרתי למנהל שאני בהריון ועשה לי שימוע, יכול לפטר?

דניאל בת 28 | כתבה את השאלה ב-18/07/22 בשעה 15:07

שלום לכולם ,
אני עובדת במקום עבודה כבר שנתיים
לפני ארבעה חודשים גילתי שאני בהריון, מאז אני לא מרגישה טוב וקצת קשה לי בעבודה , משתדלת לתת כמה שאני יכולה אבל כמובן שזה לא 100% כפי שנתתי עד היום כי אני מקיאה המון וחלשה .

ביום ראשון שבוע שעבר היו לי התכווצויות והרופא נתן לי חמישה ימי מחלה לנוח בבית . חשוב לציין שעדין לא סיפרתי למנהלים שלי שאני בהריון כי זו רק הייתה ההתחלה .

אתמול לאחר שבוע שהייתי בבית הגעתי לעבודה וביקשתי מהמנהל שלי שיחה על מנת לספר לו ולעדכן אותו שיערך בהתאם עם מחליף וכשנכנסתי עליו הוא הביא לי מכתב לשימוע בטענה שזה מרגיש שאני לא רוצה לעובד למרות שהודעתי לו שאני בהריון וחשה ברע השימוע מתקיים מחר

היום הוא אמר לאחד העובדים עליי מי שלא רוצה להיות פה שלא יהיה פה ושזה פוגע בעבודה ההעידריות האלו

מיותר לציין שעל הכל הבאתי אישור רופאי

האם הוא יכול לפטר אותי ? מה אני אמורה להגיד בשימוע ?

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (27) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות