5alon
בין הסדינים בין הסדינים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 355547

עד כמה גודל איבר המין באמת חשוב לנשים?

ממוצע בן 21 | כתב את השאלה ב-04/08/22 בשעה 14:52

בזמן האחרון אני רואה מלא תגובות על הנושא של גודל איבר המין, גם פה באתר וגם ברשתות (טיקטוק/יוטיוב וכו’). ורוב הדעות שראיתי מנשים היו שהגודל וגם העובי מאוד חשוב להן ורצוי שהוא יהיה אפילו מעל ממוצע (14-13 ס”מ זה הממוצע)
עכשיו אני יודע שיש את כל הקלישאות האלה של ”הגודל לא קובע” אבל מרגיש לי שזה לא באמת עובר את מבחן מציאות
יצא לי גם לשאול בכנות איזה כוכבת אונלי פאנס שאמרה לי חד משמעית שאיבר מין קטן זה דיל ברייקר מבחינתה. היא טענה שרק נשים שמספיק פתוחות ומנוסות מינית יסכימו איתה, ומי שאומרת שהיא נהנית גם עם קטן אז היא בעצם לא יודעת מה זה עונג אמיתי...
אז בגלל שזה אתר אנונימי רציתי לשאול את הנשים בכנות עד כמה גודל איבר המין הגברי חשוב לכן?

עד כמה גודל איבר המין חשוב לכן?

שיהיה גדול מהממוצע

לפחות ממוצע

לא אכפת לי

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (25) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות