12alon
זוגיות זוגיות
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 355699

לא מצליחה להמשיך הלאה ולהתגבר אבל גם לא אעשה כלום כשהוא עם חברה שלו, מה לעשות?

גברת בת 21 | כתבה את השאלה ב-06/08/22 בשעה 11:09

אז יש איש, שהיה לי קראש עליו מהרגע שהתגייסנו יחד, הוא פשוט גבר מרהיב לכל הדעות.
לאחרונה יצא לנו להתקרב ולדבר יותר, והכימיה בינינו פשוט משוגעת - יש לנו המון במשותף, אנחנו מדברים שעות ופשוט מבינים אחד את השני. חוץ מזה שהוא מהמם הוא גם מצחיק, חכם, מתוק ובאמת הטעם שלי בכל צורה וצבע.

עכשיו הסיטואציה היא, יש לו חברה, כבר מעל שנתיים. ובמסגרת זה אני בחיים בחיים לא אתחיל איתו או אגיד לו שאני בקטע, זה דבר שפל לעשות. הבעיה היא, שממש קשה לי להמשיך ממנו הלאה ולהתחיל קשר עם מישהו אחר, משתי סיבות -

1. אנחנו משרתים יחד בבסיס סגור קטן, כלומר הוא סביבי המון גם אם אני מתחמקת ממנו (מה שעשיתי תקופה ארוכה בתקווה שיעזור), וכשהוא בסביבה כל הגברים האחרים מחווירים בעיניי.

2. אני כל הזמן מקבלת ממנו תחושה שהוא איכשהו בקטע שלי - כשהוא מעלה את חברה שלו איתי הוא כל הזמן מדגיש שהקשר ביניהם יכול להסתיים בכל רגע ושהוא לא בטוח שהוא רואה את זה בטווח הארוך, בלוזים ופגישות אני המון פעמים "תופסת" אותו בוהה בי, והוא מאוד פלרטטן ומתקרב פיזית (אני מקפידה לא לגעת בו ולהתרחק כשהוא עושה את זה). עכשיו יכול להיות שכל ה"סימנים" האלה הם בראש שלי וסתם wishful thinking, אבל בכל אופן זה תמיד גורם לי להרגיש כאילו הוא אופציה, ולכן עוד יותר קשה לי להסתכל על אחרים.

מה לעשות? אני לא מצליחה להמשיך הלאה ולא מוכנה לדבר איתו על זה כל עוד הוא איתה, וזה משגע לי את השכל כי אני רוצה אותו ברמות וקשה לי להתרכז ככה

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות