120alon
היריון ולידה היריון ולידה
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 356498

גיליתי שאני בהריון ואני חווה דברים הזויים, רעב ולא מפסיקה לשלשל, זה משהו תקין?

מתוסכלת בת 25 | כתבה את השאלה ב-20/08/22 בשעה 19:41

היי אתמול לאחר איחור של המחזור ב9 ימים גיליתי בסטיק שאני בהריון.
אני לא יןדעת מה עושים בשלב זה קבעתי תור לרופא נשים ויש לי תור רק ב14.9 .
אני חווה דברים הזויים ורציתי לדעת שזה תקין.
1. אני משלשלת כבר שבוע, לא מפסיקה לשלשל באמת זזה מלווה בבחילות וההרגשה נוראית . כבר לא נעים לי כואב לי ומגרד לי כל פעם שאני משלשלת.

2. אני מרגישה רעב קיצוני, אבל בלי שום חשק לאכול. לא באלי לאכול כלום. אני דוחפת משהו בכוח אבל זה קשה.

3. אתמול ישנתי ב2 בלילה וקמתי ב7 וחצי עם כאב קל בגרון ולחץ קטן בחזה, אני לא עייפה בכלל !
בדרך כלל אומרים שבהריון עייפים יותר, לא אצלי!
בקיצור ההרגשה היא חרא
ורציתי לדעת אם מה שאני עוברת הוא תקין????

האם זה תקין מה שאני עוברת

כן

לא

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות