120alon
היריון ולידה היריון ולידה
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 357548

אני בהריון, האם מותר לאכול סושי (בלי דג נא) ?

יאנה בת 28 | כתבה את השאלה ב-09/09/22 בשעה 15:30

אז לאחרונה גיליתי שאני בהריון (בשעה טובה), ואני לא חושבת שאהיה מסוגלת להמנע מסושי למשך 9 חודשים+.
קראתי באתרים שונים דברים שונים על סושי בהריון, אני יודעת שאסור לאכול דג נא וזה ברור לי. אני גם יודעת שאי אפשר להזמין אפילו רולים צמחוניים כי הם נחתכים על אותו המשטח שנחתכים הדגים הנאים והחיידק יכול לעבור. ואני יודעת שרוטב סויה לא מומלץ לאכול הרבה בגלל כמויות המלח.
אני יכולה להכין סושי צמחוני (או עם דג מטוגן/אפוי) בבית.
מה שלא ברור לי, ולא מצאתי לזה תשובה ברורה באינטרנט, זה האם מותר לאכול ווסאבי (אני אוהבת הרבה)? האם מותר טריאקי (הרי יש בזה המון סוכר)? האם מותר אצות נורי (בעלי קרא איפשהו שיש בזה יוד ולכן מומלץ להמעיט)? והאם מותר ספייסי מיונז (קראתי שאסור מיונז אם הוא מביצים לא מפוסטרות אז אני לא יודעת מה לגבי ספייסי)?
בבקשה תעזרו לי להינות מתקופת ההריון!
תודה רבה.

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (9) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות