120alon
היריון ולידה היריון ולידה
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 358214

מצאו בעיה לעובר שיכולים לנץח אחרי הלידה ויהיה בסדר, המשפחות לקחו קשה, מה לעשות?

אנונימית בת 31 | כתבה את השאלה ב-25/09/22 בשעה 20:10

אני בהריון ראשון, באחת הבדיקות מצאו שיש לעובר בעיה ביד ושעם כל הבדיקות האחרות יוצאות תקינות אז זה בעזרת ניתוח פשוט אחרי הלידה יהיה אפשר להוציא את זה.
אני ובעלי לא נכנסו לדיכאונות מזה ועשינו את כל הבדיקות הדרושות והכל יצא תקין תקין.
אני רציתי לספר לאמא ואבא שלו כדי שידעו מזה גם.
סיפרנו להורים שלו וביקשנו מהם לא לספר לאף אחד , אמא שלו סיפרה לבן משפחה וגם ההורים שלו לקחו את זה ממש קשה והם עצובים וכל היום חושבים על זה!
אני ממש ממש מתחרטת שהם יודעים וגם מרגישה שבמקום שהם יעזרו ויתמכו בנו אנחנו צריכים לתמוך בהם.
מה לדעתכם אנחנו צריכים לעשות מכאן?

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (6) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות