120alon
היריון ולידה היריון ולידה
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 360670

רוצה לעשות הרדמה מקומית לבן שלי בברית ובעלי נגד, לא מבינה מה הבעיה בזה?

מאי בת 24 | כתבה את השאלה ב-21/11/22 בשעה 19:27

הי חברים
לא פעם ראיתי טקס ברית ממש מקרוב...
ותמיד הבטחתי לעצמי שלבן שלי בעתיד אעשה הרדמה מקומית עם טקס דתי כמובן באולם, הרי כמו שאני לעצמי לא הייתי עושה דבר כזה בלי הרדמה מקןמית או שבעלי לא היה עושה דבר כזה לעצמו בלי הרדמה מקומית למה שהבן שלי יסבול וירגיש את זה?
מה אכפת לי שהוא לא יזכור, באותו רגע הוא סובל סתם ואני יכולה למנוע את זה ממנו בפעולה פשוטה.

עכשיו חשוב לציין שבעלי תמיד אמר תעשי מה שאת רוצה זה לא משנה לי כל כך, עכשיו אני בתחילת חודש שמיני והלידה קרבה ושהעלתי את זה הוא אמר שהוא לא מוכן שהבן שלו יהיה שונה מאחרים, ככה כבר כמה שיחות לא מוכן לשנות את דעתו. כנראה חברים או משפחה השפיעו עליו כשהוא אמר להם את זה (למרות שמבחינתי אף אחד לא אמור לדעת והם ממש לא מעניינים אותי, הכאב של הבן שלי הרבה יותר חשוב לי מכולם).
לא שאני שואלת אותו, בסוף יהיה מה שאני רוצה כי זה לא גורע מכלום לקחת לקטנציק הזה את הכאב באותו רגע.
אבל אני אשאל אתכם, מה הבעיה בזהה??? מה כולם מרימים לי גבה? למה שזנ בן אדם מבוגר עובר ברית מילה אז מותר לפי החברה שיהיה הרדמה מקומית ושזה תינוק קטן (שיותר רגיש מבחינה פיזית) זה לא נורמלי לפי החברה!!! כולם כל כך נגד ומסיתים אותו שזה מעצבן אותי. מי ישמע מה אני עושה!

*השגתי היתר מרב, אז אני לא מחפשת דעות שאומרות שאסור וגם אני לא מחפשת דעות של "למה לעשות בכלל ברית וכו'* אלא דעות רק על ההרדמה המקומית ואולי תשפכו לי אור למה בעלי כל כך אטום וחרד שהוא והבן שלו לא יהיו שונים מהשאר .

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (9) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות