12alon
זוגיות זוגיות
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 368632

התחלתי לדבר איתה בעבודה ויש בנינו תקשורת טובה, יש גם פער גילים,לנסות או לתת זמן?

רועי בן 32 | כתב את השאלה ב-11/06/23 בשעה 16:10

אני בן 32, ויש מישהי צעירה (22-24 לא זוכר את הגיל במדוייק) הצטרפה לצוות לפני כחצי שנה, אבל לא התייחסתי אליה ממש בגלל פרוייקט שהיה באותה התקופה.
לאחר סיום הפרוייקט, ראיתי את האופי המדהים שלה והתחלתי לדבר איתה. יש תקשורת טובה בינינו, כל פעם שהיא צריכה עזרה פונה אליי, כשמסיימים את יום העבודה אנחנו הולכים ביחד לרכבים ומדברים עוד קצת

בחיי הזוגיות שלי מעולם לא הייתי עם מישהי מהעבודה. זה אומר שאני אראה אותה כמעט כל יום, וגם לא שיש פער גילאים (8-10 שנים).
עכשיו, אין לי בעיה עם דחייה אבל מרגיש לא שלם אם לנסות, כאילו אני כן אבל מהסס בגלל שמועות שירוצו בעבודה וגם אצטרך לראות אותה כמעט כל יום

אני בהתלבטות אם לנסות או לתת לרגע לעבור עם הזמן?
לא בטוח איך היא מרגישה מהצד שלה, לא סגור שאני הטעם שלה בכלל

לנסות?

אין לך מה להפסיד

Next

עדכון מרועי, שואל השאלה 2023-06-16 01:40:55

מה אם לא היינו עובדים באותו מקום? זאת אומרת עבודה שונה
או לומדים לאותו תואר?
שמור עדכון

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות