120alon
היריון ולידה היריון ולידה
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 369742

נכנסתי להריון לא מתוכנן ועשיתי הפלה, הפעם לא רוצה להפיל והוא לא מוכן, מה דעתכם?

פיבי בת 29 | כתבה את השאלה ב-07/07/23 בשעה 18:50

שלום,

אני ובן זוגי 7 שנים יחד בני 30.

בחודש השני לזוגיות נכנסתי להריון לא מתוכנן למרות שלקחתי פוסטינור ביום שאחרי ועברנו הפלה שנעשתה ברצון .

לפני שנתיים שוב נכנסתי להריון לא מתוכנן , הפעם בעושי משתמשת באמצעי מניעה מסוג נוברינג . בחשש כבד אבל הבנה שזה לא הזמן עשיתי הפלה שניה. היה דיכאון ושברון לב.

השבוע התבשר לי ששוב נכנסתי להריון, הפעם ללא אמצעי מניעה כלל . לא מתוכנן.
היה לי ברור שאני לא עושה הפלה, ולבן זוגי ההפך הגמור.

הוא טוען שלא מוכן להיות אבא ושאני צריכה מיד להפסיק את זה ולעשות הפלה וכשניהיה מוכנים נתכנן.
אני טוענת שאין באמת להיות מוכנים ושעכשיו זה זמן טוב אנחנו עם עבודה מסודרת, שוכרים דירה גדולה.
יש לנו משפחה חמה ואוהבת שתשמח לעזור ולהיות איתנו בתהליך.
אני אומרת שזה הגיע וצריך לקבל את זה ולקחת אחריות. שאי אפשר לצפות ממני לעבור שוב הפלה ומבחינתי אפשר להביא את הילד לעולם ולדאוג לו. הוא טוען שזה לא אלטרנטיבה אפילו ושזה לא בא בחשבון.

החלטנו שנלך לייעוץ זוגי אבל עד שיקבעו לנו תור אני רוצה לשמוע עצות.
מה הייתם עושים ואיך הייתם פועלים.

להשאיר את הילד כן או לא

לעשות הפלה

להביא את הילד בהחלטה חד צדדית

להפיל ולהפרד

להשאיר ולהפרד

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (7) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "היריון ולידה"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות