12alon
זוגיות זוגיות
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 371404

מרגיש שיש בנינו קליק אבל היא בת 17 וחצי ואני 28, יכול להיות שהתאהבתי? זו בעיה?

איתי בן 28 | כתב את השאלה ב-14/08/23 בשעה 17:11

הכרנו בעבודה , עבודה ראשונה שלה אי פעם .
אני נראה יחסית צעיר לגילי וילדותי כשצריך .
היא ביישנית ולא מדברת עם אף אחד , ואני היחידי שאיתו יש לה תקשורת .
היא התקשתה בעבודה כמתלמדת
אז הצעתי לה שנשב אחרי העבודה לעזור לה ללמוד למבחן של התלמדות בעבודה
ישבנו כמה דק והכל היה בסדר .
התחלנו לדבר באינסטגרם ובאחד מהימים היא סיפרה לי שחלמה עליי ..
אין לי בעיה עם בחורות או חוסר ביטחון מולן . ההפך , אני מתחיל עם בנות תמיד ולא חסר , באמת שלא .
אבל אני מרגיש איזה קליק ביני לבינה ואני חושב שזה עלול להגיע לנשיקה .
וכמובן מגיל 18 אם היא תציע למיטה,

אני יודע ש10 וחצי שנים זה הפרש ענק, אבל האם יכול להיות שהתאהבתי בילדה בת 17?

עדכון מאיתי, שואל השאלה 2023-08-18 01:01:43

עדכון : למה כשבחור בגיל שלי מכיר מישהי שנראת "מילפית" בת 50 זה בסדר אבל אצצלי זה לא בסדר ?
אמרתי כבר אני בן 28 אבל גם נראה וגם בראש קטן בהרבה , כאילו היא אמרה שהחדר שינה שלי נראה כמו של ילד בן 10 .
, אמא ואבא שלה יודעים עליי , הם קיבלנו את זה יחסית בסדר ..
מפה לשם שכבנו בהסכמה מלאה ,
קצת מוזר לי שהיא מדברת על בצפר לפעמים אבל אני זורם עם זה , אני בא ממשפחה טובה והיא גם .
האמת לפי דעתי? אם היייתה לי ילדה בת 17 והייתי צריך לבחור בין ילד בגילה לבין בחור בן 28 הייתי מעדיף שתצא עם מישהו בן 28 מסיבה מאוד פשוטה, הנוער של היום לוקח את כל החרא כמו הגז קצפות לדוגמא , בגיל הזה הם יכנעו ללחץ חברתי , אבל אם בחור בגילי ומגיע כמוני ממשפחה טובה בחיים הוא לא יתן לה להתקרב לחרא הזה .
שמור עדכון

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (15) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות