12alon
זוגיות זוגיות
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 371638

מה היא הסיבה העיקרית שמישהי לא תחשוף את בן זוגה ברשתות החברתיות?

חשיפה בן 33 | כתב את השאלה ב-18/08/23 בשעה 21:05

יש נניח עוד מהסיפור של אברהם ושרה כשהגיעו למצרים והציגו את עצמם כאחים בשביל שיוטב להם... אז נניח יכול להיות שמישהי שרוצה להשיג לקוחות גברים כי אולי ירצו גם להתחיל איתה על הדרך.. וזה באמת בכול התחומים מאמנת כושר, מתווכת נדל"ן, עורכת דין בעלת עסק עצמאי כלשהו וכו'... וכו'... אבל יש גם כאלה אחרות שפשוט לא חושפות את בני הזוג שלהן ברשתות החברתיות.. אני לא מתכוון לכאלה שאומרות "אני בקשר עם מישהו" וכנראה זה סתם בשביל שכאלה שהן לא מעוניינות בהם ירדו מהן... אלא כאלה שהן באמת במערכת יחסית ונניח היא לא תציג את הגבר... והוא יציג אותה התמונת הפרופיל,בתמונת הרקע.. אפילו בתמונה בווטסאפ. אני ראיתי אחת שיוצאת עם מישהו כמה חודשים ולפעמים שומעים את הקול שלו בסטוריס שהיא מעלה אבל היא לא חושפת אותו... אני תוהה עם עצמי... היא מפחדת שיגנבו לה אותו? או אולי בידיוק להיפך ומתביישת בו? היא פשוט רוצה להשאיר אפשרויות פתוחות אם פתאום יתחיל איתה ברשת מישהו אטרקטיבי יותר? היא מפחדת מעין הרע? אני שואל את זה כי לדעתי נכון שהדעה הרווחת ההגיונית היא להגיד שזה שטויות ואין צורך לייחס לזה חשיבות גדולה אבל בגלל שאנחנו חיים כבר בעולם אחר והפרופיל שלנו ברשתות החברתיות הוא סוג של כרטיס הביקור שלנו לדעתי יש בעייתיות באי חשיפת בן הזוג כמובן כשהקשר כבר מבוסס.. אשמח לדעת מה דעתכם ואולי לשמוע כיוון חשיבה אחר.

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות