5alon
בין הסדינים בין הסדינים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 372967

למה הגברים בארץ מתלוננים שישראליות לא זורמות?

אפיק בן 27 | כתב את השאלה ב-22/09/23 בשעה 14:46

אני בן 27 נמצא כרגע בכל האפליקציות האפשריות בכדי למצוא זוגיות.
נראה ממוצע לגמרי וברמת שלא מקבל הרבה מאצ'ים.
כשטסתי לחול היו לי הרבה יותר אופציות אבל ברור שהרוב סטוצים.
אני יכול להבין שנשים בחול זורמות יותר בגלל ש א אני מארץ אחרת וזה יותר מעניין ב בגלל ששם אנשים יותר פתוחים מבחינה מינית.
בישראל ממה שאני שומע אם לאישה היו יותר מ3 פרטנרים בסקס אז היא "זולה".
אני לא חושב ככה ובחיים גם לא יצא לי לשאול בחורה על זה, חוץ מבגיל 17 שהייתי בתול אז רציתי לדעת אם גם היא.
אבל אני באמת לא מבין איך הגברים פה "רוצים לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה" מצד אחד שיהיה להם שפע של סקס ומצד שני להסתכל על הבחורות האלה כ"פחות".
אני הייתי פעמיים עם בתולות בחיי, בגיל 17 ובגיל 19 אבל בחיים לא הסתכלתי על זה כשמהו טוב או רע.
בנוסף יצאתי גם עם בחורה בת 32 מתל אביב שאני יכול לנחש שהיו לה לא מעט גברים אבל הקשר נותק בכלל לא מהסיבה הזו.

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (12) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות