131alon
מתחם הייעוץ של לוינסקי
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 378517

שכבתי עם מישהו פעם אחת בלי קונדום לפני שנה, מה הסיכוי שנדבקתי בכלמידיה?

אנונימית בת 22 | כתבה את השאלה ב-20/02/24 בשעה 10:21

שכבתי עם מישהו פעם אחת בלבד בלי קונדום לפני מעל שנה.
מאז הייתי בעוד שתי מערכות יחסים מונוגמיות עם פרטנרים נקיים בוודאות.
לפני שלושה חודשים נכנסתי למערכת יחסים עם מישהו ואנחנו מקיימים יחסי מין בלי קונדום.
הוא ביקש ממני יחסית בהתחלה לעשות בדיקות למחלות מין וכמובן שהסכמתי אבל לקחתי את הזמן עם הבדיקה כי הנחתי שהסיכויים נמוכים מאחר ולא היו לי שום תסמינים מעל שנה, וגם הפרטנרים הקודמים שהייתי איתם לא יידעו אותי על מחלות מין כאלו או אחרות
פתאום בימים האחרונים נכנסו לי חרדות לראש שאולי יש לי כלמידיה בגלל שזו מחלה שעשויה להיות ללא סימפטומים
השאלה שלי היא מה הסיכוי שנדבקתי בכלמידיה אם שכבתי פעם אחת עם מישהו שאני לא יודעת אם הוא נקי, יחד עם העובדה שפרטנרים שהייתי איתם לאחר מכן לא קיבלו סימפטומים?
כמובן שאני אלך להיבדק בימים הקרובים אבל האשמה והחרדות אוכלות אותי בינתיים

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (1) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "Safe Sex"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות