8alon
מהבקו מהבקו"ם... ועד מתי?!
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 379536

עושה 11/3 וחווה קשיים מטורפים, בודדה ולא מתחברת לתפקיד, איך לעבור ליומיות?

אנונימית בת 18 | כתבה את השאלה ב-19/03/24 בשעה 14:31

התגייסתי בנובמבר למערך הטכני של חיל האוויר איכשהו לא סירבתי בבקו״ם
עכשיו אני טכנאית דרג א כבר חודש
כבר מהקורס חוויתי קשיים חברתיים מטורפים, ותליתי תקוות שיהיה טוב יותר בסדיר לא היה.
אני חווה קשיים מטורפים, בגלל היציאות 113, הבדידות בבסיס אין לי חברים, וכן גם לתפקיד לא מתחברת בשום צורה מי היה מאמין אבל מנסה לסבול אותו ולמצוא נחמה בעבודה כדי להעסיק את עצמי
אני לא ישנה טוב בלילה, אני בוכה כל יום, גם כשאני חוזרת הביתה.
קשה לי כאן נפשית, אני מרגישה שכל יום מחמיר את המצב שלי, באתי עם הרבה מוטיבציה לבסיס סגור וחברים לכל החיים ומרגישה שהכל התנפץ לי בפרצוף. עכשיו אני רק רוצה לעשות יומיות ולחזור לבית שלי כל ערב.
שמעתי שטופס 55 לא תופס יותר מדי בטכני, במיוחד לא כשמלחמה
אמורה לקבל קב״ן עוד שבועיים על קשיי הסתגלות
עכשיו, אני יודעת שלצאת מהטכני זה קושי מטורף. אז רציתי לשאול
קבן באמת יכול לתת לי התש 4 לפי מה שאני מספרת כאן? יש לי בנוסף תסמינים של חרדה חברתית, ותסמינים פיזיים ונפשיים של הפרעות אכילה כבר שנים שמשפיעות עליי בבסיס סגור לא התאבחנתי מעולם, אבל מתכוונת לשתף בפגישה
אשמח לדעת איך אפשר לצאת מכאן ליומיותלצאת מדרג א ואיך עושים את זה .
ומאודדד מתחננת בלי להשחיר אותי יותר מדי !!

אפשר לקבל התש 4 לפי מה שסיפרתי פה?

לא איזה, מי שם עלייך

אפשר

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (1) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות