9alon
חברים ואנשים חברים ואנשים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 379585

אני אכול קנאה בחבר שלי וכן רוצה לפרגן לו מכל הלב, איך אני מתמודד עם המצב הזה?

Rafi בן 22 | כתב את השאלה ב-21/03/24 בשעה 12:37

אני בחור ישיבה חרדי בן 22
יש לי חבר קרוב ממש כמו אח, גדלנו יחד,העברנו שעות שיחה על ספקות ולבטים , בשנים האחרונות התחלנו לחלום יחד על העתיד וגם על כסף ועסקים ....
לפני חודש הבחור התארס עם משפחה עשירה וכמובן כמו שמקובל אצלנו שבחור טוב מקבל דירה ,כן דירה ... ונראה שזה רק ההתחלה ....
בקיצור אני אכול קנאה אני מרגיש כאילו החבר הכי טוב שלי תפס מעלית לקומה 55 ועושה לי משם "ביי ביי "
כמובן שכל הזמן עולה לי לראש, שכל אחד והחרא שלו , ואל תדמיין שהכל לנצח ישאר וורוד , אבל אני לא מרגיש שזה נכון לי מבחינה רגשית ,כי אני כן רוצה לפרגן לו מכל הלב , ולא להשאר במקום שהלוואי שיהיה לו חרא....
בקיצור שתפו איתי מה נראה לכם ,ואיך הייתם מתמודדים

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (5) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות