14alon
מתבגרים מתבגרים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 379792

נמאס לי, שמתי לב שאנשים שאני דואגת שיהיה טוב לא עושים אותו דבר לגביי, מה לעשות?

ירין בת 17 | כתבה את השאלה ב-26/03/24 בשעה 16:15

זה כואב, מאוד, אני כל הזמן מנסה לאנשים שאני קרובה אליהם וטובה אלייהם ומנסה כל הזמן שישמחו כשאני איתם לא עושים אותו דבר לגבי, לא שואלים מה שלומי, לא מנסים לשאול למה אני נראית עצובה או לא מחייכת ולא שמחה כשאני מנסה כל הזמן בבתי הספר לשאול ולראות מה קורה ולנסות להיות קרובה.. והם לא מרגישים צורך לעשות אותו דבר.. והשכל פעם כשאני מצפה אולי לראות הודעה.. של "בוקר טוב" " איך השבת " " מה עשית היום? " " רוצה לצאת? " וזה לא קורה, זה לחלוטין לא קורה וזה כבר כואב לצפות מאנשים שאני חושבת שהם קרובים אליי להבין ולעשות ולשאול, זה מרגיש.. כאילו אני מובנת מעליו.. כאילו זה מובן שאני אדאג ושאני אהיה " האמא" שתמיד מודאגת מהכל, פעם אחת אפילו לא שאלו אותי " חברה הכי טובה " אם אני רוצה לצאת לאנשהו וכו.. רק אני.. ורק בגלל שאני לא רוצה להיות חסרת חברים.. אני הולכת עם זה.. מתעלמת שזה לא מכאיב לי. ומעמידה פנים.. ואני.. כבר לא יכולה עם זה יותר.. וזה עצוב שלמרות שאני כותבת את זה אני יודעת שמחר בבוקר אני העשה את זה שוב ושוב ואני כבר לא יכולה להתמודד עם זה יותר ואי לי מושג מה לעשות כי אני אוהבת אותם ולא יכולה להפסיק לדאוג להם

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (3) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות