12alon
זוגיות זוגיות
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 379801

מרגיש רגשות כלפי בחורה מהתואר אך היא חצי ערבייה וחצי רוסייה נוצריה, עצות?

אנונימי בן 26 | כתב את השאלה ב-26/03/24 בשעה 16:44

שלום לכולם,
הכרתי בחורה מהתואר שלי באוניברסיטה שהיא חצי רוסייה וחצי ערבייה ונוצרייה משני הצדדים. אבא שלה הוא הערבי ואמא שלה היא הרוסייה.
מבחינה כללית, היא שירתה תקופה של בערך חצי שנה בצבא ואז החליטה לעבור לשירות לאומי. ההורים שלה גרושים הרבה זמן והיא לא ממש בקשר עם אבא שלה. היא משתדלת להפחית סממנים ערביים ממנה. בנוסף, היא מגדירה עצמה כישראלית ואפשרות של גיור בצורה כללית יכולה אולי להיות רלוונטית בעתיד. בכל מקרה, ברמת העקרון מה שקרה זה שפשוט התחלתי לדבר איתה בצורה רגילה, לא משהו מיוחד מדי.. בדרך נימוס. עם הזמן שמתי לב שהאינטראקציה איתה מתפתחת לאט לאט. זה התחיל משיחות ארוכות יותר בוואצאפ, המשיך לשיחות וידאו פה ושם והתקדם לכך שהיא מגיעה לבקר אותי מדי פעם בעבודה שלי, היא עובדת לידי. באחת הפגישות האחרונות שיצא לי לשבת איתה בעבודה שלי, היא אמרה לי משפט שלדעתי די אישר את המחשבות שלי, אמנם לא בצורה מובהקת אבל כן גרם לי להבין שיש סיכוי ממש טוב שאולי גם לה יש רגשות אליי. אותו המשפט נאמר לאחר שסיפרתי לה כבדרך אגב שמישהי בעבודה התחילה איתי.
היא אמרה : ״אני אף פעם לא מתחילה עם גבר, אבל אני הייתי מתחילה איתך מזמן אם לא היה את הבדלי הדת בינינו, כי כאילו אסור לנו וזה״. בהמשך, במהלך שיחות בוואצאפ היא זרקה לי משפטים בסגנון של : ״אתה אדם ממש טוב, מנומס, מכבד, רגיש ואיכפתי מאוד״ וגם מדי פעם מחמאות על המראה שלי. חייב לציין שהיא נראית מאוד יפה, מאוד לטעמי.. אני חושב שאני נראה טוב אבל בעיניי היא יותר.. לא ממש יודע מה היא מוצאת בי אבל כנראה שקיימים הסיכויים שהיא מרגישה אליי דברים כמו שאני אליה.. בקיצור, יש לי קראש אליה שכבר לא נשאר כקראש, אלא הפך להתאהבות מסוימת.. אני מרגיש שיש לי רגשות כלפיה.
לפי הרמזים שקיבלתי ממנה, נראה שהיא אולי כן מעוניינת בי, אך גם חוששת.
אני יכול לומר בוודאות שאילו באמת לא היו קיימים הפערים האלו, הייתי מזמין אותה לצאת בשלב מוקדם מאוד.
מרגיש לי שבאמת בא לה לדבר איתי, להכיר אותי ולהכיל אותי.. אבל כל העניין הזה מאוד מבלבל אותי ולא פשוט לי, אני לא ממש יודע מה לעשות.. מצד אחד אני הייתי רוצה אולי לנסות לצאת איתה, להתקרב אליה קצת יותר ולראות מה יצא מזה אבל מצד שני אני מאוד חושש, בעיקר מהדעות בסביבה ומחשבות על העתיד.. האם היא באמת תתגייר? האם בכלל אוכל לחיות עם זה שיש רקע ערבי? אמנם אמא שלה נוצריה אבל סבתא שלה לפי מה שהבנתי הייתה יהודיה, כך שיש לבחורה שורשים יהודיים רחוקים.. אבל זה מאוד מורכב.
הרבה זמן שלא הייתה מישהי שהרגשתי שבאמת רוצה לדבר איתי ולהיות קרובה אליי, אם בכלל.
חבל שזה צריך להיות ככה מסובך..
מהי עצתכם חברים יקרים? אשמח אפילו אם מישהו שהיה בסיטואציה דומה יוכל לעזור. מתנצל אם חפרתי ותודה מראש על העזרה, בשורות טובות.

מה מומלץ לעשות?

כלום, פשוט להניח לזה

לנסות לבחון את השטח לאט לאט ולהתקדם

אחר

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (12) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "זוגיות"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות