14alon
מתבגרים מתבגרים
  0 צפיות, 0 עצות ו-0 דירוגי עצות. 379820

אמר שאוהב אותי מאוד אבל לא רוצה בת זוג כרגע, מפחדת שלא אצליח להמשיך, מה לעשות?

ילדה שמאוהבת בת 17 | כתבה את השאלה ב-27/03/24 בשעה 16:19

הייתי עם חבר שלי שנה וחצי..הכל היה נפלא, מושלם, לא רבנו כמעט. והרגשתי שהוא אוהב אותי. הוא בנה איתי תכניות לפסח הזה, תכניות לשבועות הקרובים, ופתאום לפני יומיים הוא הוביל אותי למסעדה, ואמר שהוא לא רוצה בת זוג כרגע. הייתי בשוק. שאלתי אותו למה, שיגיד את הסיבה, הוא אמר שהוא אוהב אותי מאוד, ויש לו רגשות כלפיי, והוא אמר שייתכן שעוד נחזור להיות ביחד כי הוא אוהב אותי אבל הוא החליט עם עצמו שזה לא נכון. אני לא מצליחה להבין את זה, אם הוא אוהב אותי, ואומר שאני חשובה לו, והוא נפרד ממני בחיבוקים ודמעות על העיניים, למה שיעשה את זה. אני נמצאת בדיכאון, לא אוכלת כבר כמה ימים, והיום בכיתה הוא ישב ממני בנפרד וביקש לעבור קבוצה שבה היינו צריכים להיות במסע ישראלי..אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי, אם הוא אוהב אותי אני לא יכולה להשאיר את זה ככה, זה לא מרגיש לי נכון. הוא רוצה לשמור איתי על קשר חברי, אבל רק מלהסתכל עליו עולות לי דמעות על העיינים, הוא יותר מסתם חבר בשבילי, הוא הכל בשבילי, ואני פשוט לא מצליחה להבין ולשחרר אותו..הוא אמר שהוא רוצה להיות בהפסקה כרגע, אבל אני רוצה פשוט לתת לו חודש להיות לבד ואז לנסות להחזיר אותו..מה אתם חושבים? מה אני צריכה לעשות? אני מפחדת שאני לא אצליח להתקדם הלאה ואני אוהב אותו כל החיים. אתם חושבים שנחזור להיות ביחד? אם הוא אמר שהוא אוהב אותי?

הזמן

דווח

נהל

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

עצות הגולשים (4) מהטובות מהפחות מהחדשות

  • בטעינה...

עוד ממדור "מתבגרים"

חדשות במדור
אקראיות במדור
עוד שאלות

השאלות הנצפות היום במדור

היום
השבוע
החודש

שאלות חדשות ב AskPeople

טוען...
הצג עוד שאלות חדשות